Şimdi Ara

Tencent'in Ubisoft'taki Payını Artırmak İstediği Bildirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Konuya aşina dört kaynakla konuşan Reuters'a göre Çinli sosyal ağ ve oyun firması Tencent'in Fransız oyun yayıncısı ve geliştiricisi Ubisoft'taki hissesini artırmak istediği bildiriliyor.
     
    Çinli sosyal ağ ve oyun firması 2018'de Ubisoft'un yüzde beş hissesini satın aldı ve yakın zamanda Ubisoft'un kurucu ortağı Guillemot ailesiyle hissesini artırmak için görüşmelerde bulundu. Tencent'in şu anda 5,3 milyar dolar değerinde Ubisoft hissesi bulunuyor ve ne kadar daha hisse satın almak istediği belli değil. Ancak Tencent, iki kaynağa göre Ubisoft'un en büyük hissedarı olmak istiyor.
     
    Kaynaklardan üçü, Tencent'in Ubisoft'taki hisselerin yüzde 15'ine sahip olan Guillemot ailesinden bir hisse satın almak istediğini belirtiyor. Bir diğer kaynak ise "Ubisoft, Tencent için çok önemli bir stratejik kurum olduğu için iki taraf da anlaşmayı imzalamaya kararlı" ifadelerini kullanıyor.








  • Tencent'in şu anda 5,3 milyar dolar değerinde Ubisoft hissesi bulunuyor ve ne kadar daha hisse satın almak istediği belli değil.

    Ubisoftun piyasa değeri zaten 5.5 milyar dolar civarında geziyor. %5 hisse sahibi olan tencentin sahip olduğu hisse değeri bu durumda 250-300 milyon dolar arasında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.