Şimdi Ara

Hogwarts Legacy için Yeni Oyun içi Görüntüler Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Avalanche Software tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından yayınlanacak olan Hogwarts Legacy'den yeni görüntüler bir teknoloji etkinliği sırasında paylaşıldı. Yazılım şirketi Autodesk tarafından yayınlanan bu görüntüler, oyun geliştiricilerine yapılan bir sunum sırasında ortaya çıktı.
     
    Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen bu sunumda Hogwarts Legacy'nin sinematiklerini hayata geçirmek için Autodesk Maya ve MotionBuilder teknolojilerinin kullanıldığı belirtildi. Sunumun bir parçası olarak, iki öğrencinin bir hipogrifi (Efsanevi Yaratık) dizginlemeye çalışan karanlık büyücüleri izlediği yeni bir ara sahne paylaşıldı. 
     
    Sunumda ayrıca geliştirme ekibinin oyunda karakterler oluşturmak için kullandığı araçları ve oyun içi karakter oluşturma ekranına yeni bir bakış atıldı.
     
    Hogwarts Legacy'nin henüz net bir çıkış tarihi yok ancak Warner Bros Interactive Entertainment oyunun 2022'nin sonlarında piyasaya sürüleceğini bildiriyor.
     
    İşte görüntüler
     
     
     
     








  • Avalanche Software, bu yapımcının bir tane elle tutulur bir oyunu olmaz mı ya.. Bu oyunu merak ediyorum. Ama bu adamlardan da şüpheliyim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun hikayesi Pakistan'da mı geçiyor?

  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    Avalanche Software, bu yapımcının bir tane elle tutulur bir oyunu olmaz mı ya.. Bu oyunu merak ediyorum. Ama bu adamlardan da şüpheliyim.


    küçük oyun görünüyor yaptıkları ama gayet başarılı türüne göre, tabi bu ilk ciddi sınavları olucak bende merakla bekliyorum bu ekonomik şartlarda bile oyunu ilk çıktığı gibi alıcam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnavut_efe -- 5 Ağustos 2022; 8:45:27 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.