Şimdi Ara

Gotham Knights için 16 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    IGN ve Warner Bros, Gotham Knights'ın 16 dakikalık oynanışını gösteren yeni bir video paylaştı. Bu video oyunun ilk dakikalarını gösterdiğinden dolayı spoiler içeriyor. Bu yüzden oyunu oynamaya kararlı oyuncular bu videoyu es geçebilir.
     
    Batman ölmüştür. Gotham City sokaklarında yeni ve büyük bir yeraltı dünyası hüküm sürmektedir.

    Artık Gotham'ı korumak, şehir sakinlerine umut vermek, polisleri disipline sokmak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesinin, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'in görevidir. Şehrin tarihinin en karanlık bölümlerini birbirine bağlayan gizemleri çözün ve destansı karşılaşmalarda kötüleri alt edin.

    Gotham Knights, 25 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
     
    Oynanış videosu
     
     








  • Rocksteady olmadığından dolayı = Patates.

  • Şu oyundaki hiç bir karakterin combati bana nedense güzel gelmedi batwoman iyi olur diyordum oda traş . beklediğim bir oyundu yazık oldu umarım diğer gelecek Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu bunun gibi hayal kırıklığına uğratmaz .
  • Batman nin öldüğü filan yok! Oyunun sonunca %100 karşımıza çıkacaktır inanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövüş animasyonlarındaki çeşitlilik ve akıcılık hoşuma gitti. Kütük durmuyor. Ama senaryodan ve oyun akışından pek ümidim yok. Keşke solo Batman oyunu olsaymış, ciddi potansiyeli olurdu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online online diye tutturmasalar güzel duruyor aslında oyun ama illa incik boncuk satalım çoluk çocuğa diye material toplama falan getirmişler sonu Avengers a benzemez umarım gerçi o sonradan toparladı da bunlar ne yapar bilemem. Birde ne hikmetse counter attack ı kaldırmışlar onun yerine dodge atıyoruz bu batman oyunlarının en zevkli tarafı counter ile combo ya deevam etmekti. Neyse 40 yılda 1 dc oyunu geliyor her türlü oynanır o evren birde baykuşlar divanını konu almışlar bakalım nasıl ele almışlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dövüşler inanılmaz kütük duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.