Şimdi Ara

Outer Wilds, 15 Eylül'de Yeni Nesil Konsollara Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Annapurna Interactive ve geliştirici Mobius Digital, 15 Eylül'de PlayStation 5 ve Xbox Series için Outer Wilds'ı 60 FPS desteğiyle yayınlayacağını duyurdu. Oyuna halihazırda PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir yükseltme alacak.
     
    Mobius Digital ayrıca oyunculara Şubat 2021'de duyurulan Switch sürümünün halen geliştirilme aşamasında olduğunu duyurdu.
     
    Tuhaf ve sürekli gelişen bir güneş sisteminde sorulara cevap arayan yeni bir uzay programı olan Outer Wilds Ventures'ın en yeni üyesi sensin. Meşum Dark Bramble'ın kalbinde ne saklanıyor? Ay'daki uzaylı kalıntıları kime ait? Sonsuz zaman döngüsü durdurulabilir mi? Cevaplar, uzayın en tehlikeli noktalarında seni bekliyor. 
     
    Outer Wilds şu anda PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut. 
     
    Fragman videosu
     
     








  • Çok çok iyi bir keşif oyunudur. Starfield'ı sızıntılarında ana esin kaynaklarından biri deniliyordu. Umarım öyledir. Keşif konusunda uçurur oyunu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Senelerdir oyun oynarım. Daha önce hiç bu kadar iyi bir oyun oynamamıştım. Kesinlikle öneririm. Daha önce yaşamadığınız bir deneyim olacak. Sonuna kadar gidin. Farklı sonlarını keşfedin. DLC ile hikayeyi taçlandırın. Evreni yeniden yaratın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.