Şimdi Ara

Nintendo, Her Türlü Doğal Afete Hazır Olduklarını Bildirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
20
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa'ya yıllık olarak gerçekleştirilen Genel Kurul sırasındaki bir soru cevap bölümünde, doğal bir afet durumunda iş sürekliliği planlarının ne olduğu soruldu. Shuntaro Furukawa konu ile alakalı çeşitli açıklamalarda bulundu.
     
    Furukawa konu hakkında şunları söyledi: "Deprem gibi doğal bir afet durumu veya son derece bulaşıcı ve ciddi salgın hastalıklar, iş sürekliliğimizi engellese bile bunlara karşı her zaman bir müdahale planımız var. Bu konuda çeşitli önlemler aldık ve uygulamaya hazırız.
     
    Bir afet durumunda ilk olarak çalışanlarımızın güvenliğini doğrulamak, şirketin bütünlüğünü korumak ve kurtarma çalışmalarında iletişim sistemlerini sürekli kılmak için afet müdahale komitesini toplayacağız. 
     
    Öte yandan kritik ve önemli verilerin kaybolması konusunda sürekli olarak yedeklemeler yapmaktayız. Bu yedekler olası bir durumda verileri mümkün olan en kısa sürede geri yüklememize olanak tanıyor."
     
    Furukawa ayrıca şirket içerisinde daha rahat ve esnek bir çalışma ortamı sunmak için programlarını iyileştirdiklerini söyledi.




  • Ya boşverin afeti falan TLOZ BOTW 2 nerede kaldı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.