Şimdi Ara

Square Enix Hikaye Odaklı Oyunlara NFT Getirmeyi Planlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Türkçemize Nitelikli Fikri Tapu olarak giriş yapan (İngilizcedeki popüler ismiyle non-fungible token) NFT'ler son zamanlarda çöküş yaşamaya devam ediyor. Ancak buna rağmen Square Enix, NFT stratejisini sürdürmekte kararlı olduğunu bildiriyor.
     
    Hissedarlar Toplantısı Raporundan gelen bilgiler Square Enix'in artık hikaye odaklı NFT'lere odaklanmak istediğini belirtiyor. Rapora göre Square Enix, NFT'leri ve blokchain teknolojisini oyunlarına entegre etmeye çalışıyor.
     
    Konu ile alakalı açıklama yapan Square Enix başkanı Yosuke Matsuda ise: "Dragon Quest ve Final Fantasy gibi oyunlara blokchain teknolojisine getirmek için henüz erken" ifadelerini kullanıyor.
     
    Rapor, Square Enix'in blockchain teknolojisine olan bağlılığını bir kez daha onaylıyor. Ancak firma şu ana kadar bu sürecin nasıl değerlendirildiğini ve hangi oyunlara nasıl ve ne şekilde uygulanacağı konusunda detay vermiyor. Bunun yanı sıra rapor, bu sürecin orta vadeli bir hedef olduğundan bahsediyor.








  • Bu Japonların başının altından çıkabilirdi böyle bir saçmalık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getirsin getirsin. Bunlar kaşınıyor. Bu gidişle iyice değerini yitirip Microsoft veya Sony'e ufak bir yem olur sadece. Onlardan biri alıp tekrar adam eder bunları.
  • Square Enix'in Square Soft olduğu yılları özlüyorum. İyice batırıyorlar kendilerini.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eğer Square Enix NFT konusunda başarılı olursa vay başımıza gelenler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.