Şimdi Ara

Rune Factory 5, 13 Temmuz'da PC'ye Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    XSEED Games ve Marvelous Europe, Rune Factory 5'i PC için Steam üzerinden 13 Temmuz'da 59,99 dolarlık bir fiyat ile yayınlayacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda yüzde 15'lik bir indirimle mevcut. Türkiye fiyatı ise 78,20 TL. Rune Factory 4'ten ilham alan 13 özel kıyafet içeren Digital Deluxe Edition sürümü de şu anda 92,65 TL ile ön sipariş verilebilir durumda.
     
    Rune Factory 5, ilk olarak Switch için 20 Mayıs 2021'de Japonya'da, ardından 22 Mart 2022'de Kuzey Amerika'da ve 25 Mart'ta Avrupa'da piyasaya sürüldü. 
     
    Oyunun PC sürümü görsel iyileştirmelere ve yeni özelleştirme seçeneklerine sahip olacak. Hem İngilizce hem de Japonca ses seçeneklerini bünyesinde barındıracak. Steam'de Rune Factory 4 Special'a sahip olan kullanıcılar, Lest ve Frey'den ilham alan kıyafetlere ek olarak Rune Factory 5'te de özel bir bonus alacak.
     
    Rune Factory RPG türüne sahip fantastik bir dünyada büyük bir macerayı oyunculara sunuyor. Hafızasını kaybettikten sonra kahraman, doğanın kutsadığı küçük bir kasabaya iniyor. Orada, bir barış koruma grubuna dahil ediliyor ve yeni serüveni burada başlıyor. 
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.