Şimdi Ara

Epic Games Store'a Derecelendirme ve Anket Özelliği Geldi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Kuzey Carolina merkezli bir video oyunu yapım ve geliştirme firması olarak karşımıza çıkan Epic Games'in oyun mağazası Epic Games Store için yeni güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Gelen en son güncelleme mağazaya iki yeni özelliği getiriyor: Derecelendirmeler ve Anketler. Bu yeni özellikler sayesinde oyuncular, oynadıkları oyunlar için mağaza topluluğuna doğrudan geri bildirim sağlayacak.
     
    Derecelendirmeler

    Son güncellemeyle gelen Derecelendirme sistemine katılmak için bir oyunu iki saatten daha uzun bir süre oynamanız gerekecek. Oyunculardan (Rastgele seçileceği belirtiliyor) oyunu iki saatten fazla deneyimledikten sonra oyuna birden beşe bir derecelendirme yapılması istenecek. Bir oyun oturumu sona erdiğinde rastgele seçilen oyuncular oyunu birden beş yıldıza kadar puanlama fırsatına sahip olacak.
     
     
     
    Zaman içinde bu puanlar ürünün mağaza sayfasının temelini oluşturacak. Bunun yanı sıra oyunun Genel Derecelendirme kısmının oluşturulmasına yardımcı olacak. Şu anda halihazırda Steam'de bu sistem oyunların sayfalarında kullanılıyor.
     
    Anketler 
     
     
     
    Derecelendirmeden ayrı olarak rastgele seçilen oyunculara oyun sonunda bir anket sunulacak. Ankette en son oyun deneyimi hakkında sorular yer alacak. Sorular birden fazla cevap içerebilecek.








  • Ücretsiz verdiği oyunları sayesinde çok güzel bir kütüphane yaptım ama ne zaman uygulamaya girsem asabım bozuluyor. Uzun zamandır aktif olmasında rağmen hala çağ dışı bir arayüze sahip.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Vay be elimizde büyüdü daha dün sepet özelliğini getirmişti bu hızla 50 yıl sonra Steam'e yetişir.

  • PC için Xbox uygulaması 1, bu 2.... İkisini de sevemedim. Ama en azından bunda hata oranı daha düşük.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben gerçekten anlamıyorum. Bu program üzerinde sadece bir kişi mi çalışıyor? YILLARDIR kaplumbağa hızında gidiyor. Ayıp olmasın diye ara sıra özellik ekliyorlar. Neredeyse milyar dolarlık bir şirket için bunun nasıl bir rezalet olduğu yeterince anlaşılmıyor bence. Microsoft bir bu iki.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Launcher sanırım şu an en adam edebildikleri seviyede. Daha fazlası için komple altyapıyı değiştirmeleri lazım. Keşke apayrı bir uygulama olarak çalışsalardı.

  • hiç bir zaman steam gibi olamayacak benim için. steamdan oyun alınca steam kartları olsun arkaplanlar olsun para kazanıyorum verdiğim miktarın birazını geri kazanıyorum.steama para atmadan kartlarla 90 tl birikti mesela şuanda 90 tl hiç birşey ama arada işe yarıyor The Callisto Protocol örneği gibi .ama epicde bu hiç olmayacak .bildiğim kadarıyla pazar hiç eklemeyeceğiz demişlerdi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.