Şimdi Ara

Ubisoft, Assassin's Creed ile ilgili Yeni Haberleri Eylül'de Paylaşacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Assassin's Creed serisinin geliştiricisi Ubisoft, 14 Haziran'da Assassin’s Creed Celebration Canlı Yayın Etkinliği'ni yapmıştı. Bu etkinlikte serinin 15. yıl dönümü kutlandı ve Assassin's Creed Valhalla'nın geleceğine ve serinin geneline bir bakış atıldı. Bunun yanı sıra 2022 ve daha sonrasında oyunculara neler sunulacağı konusunda detaylar yer aldı.
     
    Topluluk geliştiricisi Alice Terrett, serinin geleceği hakkında daha fazla ayrıntının Eylül ayında açıklanacağını duyurdu.
     
    Terrett ek olarak şunları söyledi: "Bu Eylül ayında Assassin's Creed'in geleceğine çok özel bir bakış atacağız. Size önümüzdeki süreçte neler olacağını göstermek için sabırsızlanıyoruz." 
     
    14 Haziran'da yapılan canlı yayın sırasında Assassin's Creed Valhalla'nın bu yıl içinde The Forgotten Saga adlı yeni bir moda sahip olacağı duyurulmuştu.








  • Ya işi nerelere kadar götürdünüz. Oyun bu kardeşim. İsteyen sever istemeyen sevmez. Ben Valhalla yı oynadım çok beğendim. Kendisine saygısı yokmuş felan.. Beğenmiyorsan beğenmedim der çeker gidersin. Zaten milletin kanı tepesinde.. Kavga mı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki ? İnsanlar eğlensin güzel zaman geçirsin diye yapılan bir oyundan nerelere varıyorsunuz ? Bu nasıl bir mantık yada duygu seline kapılmaktır. Ben beğenmedim o zaman yerin dibine batırayım yetmedi oynayanlara da söveyim. Bu mudur oyunculuğun geldiği son nokta ! 8 bit pixellerden beri oyun oynuyorum. Bunları görünce şimdi keşke o zamanda bunlar olsa diyorum.
  • Hala bu kepaze yapımı satın alanın kendine saygısı yoktur net.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hala bu kepaze yapımı satın alanın kendine saygısı yoktur net.


    Ya işi nerelere kadar götürdünüz. Oyun bu kardeşim. İsteyen sever istemeyen sevmez. Ben Valhalla yı oynadım çok beğendim. Kendisine saygısı yokmuş felan.. Beğenmiyorsan beğenmedim der çeker gidersin. Zaten milletin kanı tepesinde.. Kavga mı çıkarmaya çalışıyorsunuz anlamadım ki ? İnsanlar eğlensin güzel zaman geçirsin diye yapılan bir oyundan nerelere varıyorsunuz ? Bu nasıl bir mantık yada duygu seline kapılmaktır. Ben beğenmedim o zaman yerin dibine batırayım yetmedi oynayanlara da söveyim. Bu mudur oyunculuğun geldiği son nokta ! 8 bit pixellerden beri oyun oynuyorum. Bunları görünce şimdi keşke o zamanda bunlar olsa diyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Alakası yok odyssey gayet güzel oyundu

  • bugisoft aynı oyunun temasını değiştirip yıllardır satıyor. almayın artık da bir problem olduğunu anlayıp radikal bir değişime gitsinler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hala bu kepaze yapımı satın alanın kendine saygısı yoktur net.


    Ya cek git su sayfadan. Elestiri yetenegin yok, yorum yapma kabiliyetin yok geliyorsunuz buralara bos bos konusuyorsunuz. Agzimizi bozup bir seyler yazacagim simdi ama biliyorum ki sonra pisman olacagim, sizin gibilere cevap verdigim zamana yazik da yeter be kardesim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Asil baskasinin begendigi birseye hakaret edenin kendine saygisi yoktur.Isteyen alir sevmeyen de almaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence, artık bu sitede misafir hesapları kapatıp, bazı ufak tefek argolara izin vermeli.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu seriye artık bir reboot/remake lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Desmond bırakılmamalıydı ve Ezio'nun atası olduğuna daha çok inanılır bir karakter ile devam edilmesi gerekiyordu. Ve İtalya'dan Amerika'ya sert geçiş çok saçmaydı 3'ün iyi olmasına rağmen. 3. oyundan sonra seri bambaşka yerlere gitmeye başladı. "Ezio'nun hikayesi burada sona erdi" deyip feci saçmalamaya başladılar.,


    Edit: Aklıma şu da geldi. Hadi Desmond+Ezio ile 3 oyun yaptılar. Ondan sonra Desmond+Ezio ikilisi gibi başka karakterler yapıp üçleme olarak devam etseler daha bile mantıklı olurdu hikaye açısından. Yaptın mı bir üçleme, şak yap bitane üçleme daha, şaak yap bitane üçleme daha...Ubisoft, Assassin's Creed ile ilgili Yeni Haberleri Eylül'de Paylaşacak 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 18 Haziran 2022; 23:13:36 >
  • Ben her zaman Assassins Creed oyunu bekleyen biriyim ve severim oynarken zevk alırım. Başkasının yorumu beni benim yorumum başkasını ilgilendirmez. Yorumları kişilere özel değil paylaşılan habere özel yazıyorum sonuçta.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aslında adam haklı AC satın alanlar yüzünden seri battı. Tema değiştirip değiştirip satıyorlar üzerine güzel oyunu derseniz adamlar 50 sene aynı oyunu yapar. Almayında kendilerine çeki düzen versinler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Aslında adam haklı AC satın alanlar yüzünden seri battı. Tema değiştirip değiştirip satıyorlar üzerine güzel oyunu derseniz adamlar 50 sene aynı oyunu yapar. Almayında kendilerine çeki düzen versinler


    Haklı dediğin adam bildiğin oyunu beğenenlere hakaret ediyor!! Bunun nesini savunabiliyorsunuz anlamıyorum. Sevmedim beğenmedim de geç. Bir şey demeyiz. Ama beğenenlere hakaret etmek mi haklılık ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • mehmetalpertr kullanıcısına yanıt

    Ya şu bsc misafirlerini ADAM yerine koyup cevap mı yazıyorsunuz bir de? Bu ötleklerin kendine güveni olsa foruma üye olup mesaj atarlardı. Bunlar benim gözümde birer bot. DH bu sistemi getirdiği gün blok atmıştım direkt.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RocK__StaR

    Alakası yok odyssey gayet güzel oyundu


    nasıl güzel oyundu? Oyun 3 şeyden ibaret: Bandit-Kamp temizle , Cultist öldür , mezar yağmala . Asasinsin tek atamıyorsun , perk acıyorsun yıne level scaling yüzüne yine tek atamıyorsun giyğin hiç birşeyin önemi yok efsane silahda taksan saçma bi asasin damage diye bişi getirmişler

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kişisel bir şey dir bir şey diyemem

  • Biri bana misafirle üye olanın yorumunun farkını açıklayabilir mi? Adam gider üye olur yine aynı yorumu yapar sanki kendi adınız soyadınız tc kimliğinizle üye oluyorsunuz. Ha nick name yazmış orda ha bsc misafiri. Sürekli bi yok misafirler bottur bilmemne adama bakıyorsun nicki crsyznayts89 hbahshgns
  • Vay arkadaş AC haberi altında bile kavgalar başlamış. Millet kafayı yiyor Ubisoft, Assassin's Creed ile ilgili Yeni Haberleri Eylül'de Paylaşacak 


    Neyse habere gelirsek ise baya güzel şeyler duyuracaklar bence. Özellikle Rift'in yepyeni bir oyun motoruna geçeceğini düşünüyorum malum aynı motorla 3 oyun gördük.

  • Odyssey'i ilk bir kaç saatten sonra AC oyunu değil diyerek silip iade etmiştim ama Origins'i çok beğendim. Umarım yeni oyun Origins'in yolundan gider.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.