Şimdi Ara

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch 12 Temmuz'da Switch Konsollarına Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Astrolabe Games, Bilibili ve geliştirici TiGames, 2.5D Metroidvania oyunu F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch'un Switch sürümünün 12 Temmuz'da Nintendo eShop üzerinden batıda 29,99 dolara çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şimdi yüzde 10 indirimli fiyatla mevcut.
     
    F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch ilk olarak 7 Eylül 2021'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için dijital olarak çıkış yaptı. Ardından 3 Ekim'de Steam üzerinden PC'ye geldi. Daha sonra 13 Aralık'ta Epic Games Store'da yayınlandı.
     
    Microids, F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch'un fiziksel sürümlerini PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için batıda 2022'nin 3. çeyreğinde dağıtacağını duyurdu. 
     
    Metroidvania tarzı bir haritada bir düzineden fazla benzersiz bölgeyi keşfet. Yumruk (Fist), Matkap (Drill) ve Kırbaç (Whip); yüksek kombo, yüksek hasar ve uzun menzilli saldırılar arasında sorunsuz geçiş sağlayan tamamen farklı dövüş stillerine sahip üç silahtır. 
     
    Steam sayfası
     








  • Allahın cezası oyununun son boss'unda saatlerce uğraşmama rağmen bir türlü yenemedim kaç kere son çeyrek canıyla elimden kurtuldu anlatamam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.