Şimdi Ara

Shinji Hashimoto, Sony Music Entertainment'a Kıdemli Danışman Olarak Katıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Square Enix'te geçirdiği 28 yıl aradan sonra emekli olan Shinji Hashimoto, Sony Music Entertainment'a hem kıdemli danışman hem de yan kuruluşları ForwardWorks'e yönetim kurulu üyesi olarak katıldığını duyurdu.
     
    Hashimoto konu hakkında şunları söyledi: "Bu kadar çok gönderi paylaştığım için özür dilerim. Ancak bugünden itibaren hem Sony Music Entertainment'ta kıdemli danışman olarak hem de yan kuruluşları ForwardWorks'te yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaya başladığımı sizlere duyurmak istedim.
     
    Önceki rolümde, hem sektördeki diğer kişiler hem de hayranlarım tarafından her zaman desteklenmiştim. Bu aşamada yine eğlence sektörünün gelişmesine odaklanacağım. Kendi başıma yeni bir sayfa açıyorum. Ancak bu yeni rollerde tam olarak ne üzerinde çalıştığımı paylaşamam. Zamanı geldiğinde sizi yeniden bilgilendireceğim.
     
    64 yaşımda çıktığım bu yol benim için yeni bir macera olacak. Bana verdiğiniz destekten ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Bu mesajımı dünyanın dört bir yanında bulunan hayranlarım için yazıyorum."
     
    Shinji Hashimoto, Square Enix'te uzun yıllar boyunca çalışmış Final Fantasy serisinin eski marka yöneticisi. Square Enix'ten öncesinde ise Bandai'de çalışıyordu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.