Şimdi Ara

Xbox Uygulaması, Samsung Akıllı TV ve Monitörlerine 30 Haziran'da Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
29
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Microsoft, 30 Haziran'da Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED'ler ve Smart Monitor Serisi de dahil olmak üzere Samsung Smart TV'ler için Xbox uygulamasını yayınlayacağını duyurdu. Kullanıcılar böylece konsol olmadan Xbox oyunlarına erişebilecek.
     
    Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, bulut üzerinden 100'den fazla oyuna erişim sağlayacak. Bunun yanı sıra Game Pass Ultimate aboneliği olmayan kullanıcılar Fornite oyununu ücretsiz olarak oynayabilecek.
     
    Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer bir basın açıklamasında uygulama hakkında şunları söyledi: "Dünyadaki herkese oyun oynama deneyimini getirmeye çalışıyoruz. Xbox uygulamasını akıllı TV'lere getirmek, vizyonumuzu gerçeğe dönüştürmek için başka bir adım. Bu nedenle, Xbox'ı daha fazla oyuncuya getirmek için TV' sektöründe dünya lideri olan Samsung ile ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. Samsung ile çalışmak, oyunlara daha fazla erişim sağlamamıza yardımcı oldu ve gelişen topluluğumuza yeni oyuncular katmamızı sağladı." 








  • Sanırım sadece gamepasse dahil oyunlar değil kütüphanedekileri de oynatacak. Düzgün çalışırsa xboxın konsolunu ortadan kaldırabilir tabi 1080p değil 4k olması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de xcloud aktif olmadığı için çalışmayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.