Şimdi Ara

Final Fantasy 14 Yönetmeni Metaverse'ün Eğlenceli Olduğunu Düşünmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Final Fantasy 14 yapımcısı ve yönetmeni Naoki Yoshida, Metaverse'ün eğlenceli bir şey olduğunu düşünmüyor.
     
    Japon sitesi Weekly Bunshun ile yaptığı bir röportajda Yoshida, MMORPG üzerindeki çalışmalarını Metaverse dünyasından uzaklaştırıyor.
     
    Yoshida Metaverse hakkında ek olarak şunları söylüyor: "Bana göre Metaverse, gerçekliği sanal bir dünyayla değiştiren bir sistem. Bu yüzden Metaverse'ün eğlence ile ortak bir yanı olduğunu düşünmüyorum.
     
    Düşündüğüm Metaverse'de insanlar sanal gerçeklikte bir avatar kullanabilecek ve tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi Shinjuku'da gezintiye çıkabilecek ya da alışveriş yapabilecek. Eğlenceli gibi görünse de aslında öyle değil. Gerçek dünyamızda eğlenceli olmayan bir şey neden sanal dünyada eğlenceli olsun ki?"
     
    Bir Metaverse projesi üzerinde çalışmayı düşünüp düşünmediği sorulduğunda ise Yoshida şu cevabı veriyor: "Bir Metaverse dünyasının sanal gerçeklik içinde eğlenceli bir yer olması gerekir. Eğlence ile ortak bir yanı olmayan bu sanal dünya için şu anda herhangi bir planım yok."
     
    Her ne kadar Metaverse dünyasından uzak durmaya çalışsa da Yoshida, bu gelişmeleri takip ettiğini belirtiyor.







  • Bence metaverse bir balon ve en fazla 10 sene içinde patlayacak çünkü pratik olarak hiçbir işlevi yok. Anca pavlov vr gibi oyunlar insanlara vr gözlüğü aldırır başka türlü olmaz.
  • Doğru demiş. Metaverse saçma sapan bir şey.

  • Metaverse ün kralını biz 10 15 yıl önce mmo oyunlarda yaşadık bunlar slikon vadisinde sjw tiplerin woaw benim bir fikrim var adamım ismi metaverse herkes sanalda yaşayacak sanal ayakkabı alıcaklar çünkü gerizekalılar nft yapcaz resim alıcaklar falan filan anca teknolojiden bihaber kişilerin ilgisini çekicek enayiler silkelendikten sonra unutulacak balon olay.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bende Final Fantasy denilen oyunun eğlenceli bir oyun olduğunu düşünmüyorum. 14 ne arkadaş insan yazmaya uyanır. Ne hikayen vardıda 14 oyundur anlatamadın. Bizde senin eciş bücüş japon işi eskilerin ekmeğini yiyen oyununu beğenmiyoruz.
  • @BSC Misafiri ;

    Keşke Final Fantasy hakkında Gr bir bilgiye sahip olsaydın ve bomboş yapmasaydın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.