Şimdi Ara

EA, Mobil cihazlar için The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth Oyununu Duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Capital Games, Middle-earth Enterprises iş birliği kapsamında, oynaması ücretsiz rol yapma oyunu The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth'ü mobil cihazlar için duyurdu. Sınırlı bölgesel beta testi de bu yaz başlayacak.
     
    The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, The Lord of the Rings'in macerasını hem mevcut hayranlara hem de yeni oyunculara sunacak. Oyun içerisinde strateji, rol yapma, sosyal ve rekabetçi öğelerini barındıracak. 
     
    The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, olağanüstü deneyimler sunmak için oyunculara sunulacak. Canlı hizmet olarak gelecek olan oyun, dünya çapında diğer platformlara da ilerleyen süreçte çıkış yapacak. 
     
    Oyun, sürükleyici hikaye anlatımını, sıra tabanlı dövüş sistemini, derin loot sistemini ve Yüzüklerin Efendisi'nde yer alan karakterleri bünyesinde barındıracak. Oyuncular, Tolkien dünyasından ikonik hikayeleri deneyimleyecek ve Orta Dünya'nın büyük kötülüklerine karşı savaşacak. 








  • Harry Potter: Magic Awakened ve The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth oyunlarını merakla bekliyorum (:

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İçine etmediğiniz LotR konsepti kalmasın. Mobilde çöp çöp LotR oyunları var. Şöyle bir evreni bu hale getirmek büyük başarı. Yine geliyor abuk sabuk birşey.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    İçine etmediğiniz LotR konsepti kalmasın. Mobilde çöp çöp LotR oyunları var. Şöyle bir evreni bu hale getirmek büyük başarı. Yine geliyor abuk sabuk birşey.


    lotr rise to war gayet güzel oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.