Şimdi Ara

Gotham Knights Dört Oyuncuya Kadar Co-op Modunu Destekleyebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici WB Games Montreal'in yeni soluklu kahraman oyunu Gotham Knights için yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu bilgilerin tamamı her ne kadar resmi olarak duyurulmasa da birçoğu doğru çıkıyor.
     
    Bir Reddit kullanıcısının tespit ettiğine ve oyunun yakın zamanda güncellenen PlayStation sayfasına göre Gotham Knights, 4 oyuncuya kadar co-op desteğine sahip olacağı belirtiliyor. Daha önce WB Montreal, Gotham Knights'ın sadece 2 oyunculu bir co-op moduna sahip olacağını bildirmişti. 
     
    Resmi olarak 2 oyuncuya kadar co-op desteğinin olacağının açıklanmasına rağmen yeni raporlar bu modun 4 oyuncuya destekleyeceğini gösteriyor. Önümüzdeki süreçte daha fazla bilginin duyurulması bekleniyor.
     
    Gotham Knights, şimdiye kadarki en dinamik ve interaktif Gotham City'de geçen açık dünya aksiyon RPG oyunudur. Gotham'ın beş ayrı ilçesinde tek kişi veya bir başka kahramanla oynayın ve gördüğünüz suçların yanında bitin.
     
    Steam sayfası
     








  • 2 kişi destekliyor dediklerinde anlam verememiştim 4 karakterin olmasına ve sinirlenmiştim. Şu an biraz olsun mutlu oldum. Harika olur eğer 4 kişiyi desteklerse.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun bugün PS Store’de ön siparişe açıldı ve çevrim içi oyuncu desteği 2 diyor. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.