Şimdi Ara

Virtus.Pro ve Gambit, PGL Major Antwerp 2022 Turnuvasından Men Edildi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Rus elektronik spor takımları Virtus.pro ve Gambit, Counter Strike: Global Offensive'in bu yıl düzenleneceği en büyük turnuvası olan PGL Major Antwerp 2022 turnuvasından men edildi.
     
         PGL organizasyonunun "Rus organizasyonların turnuvaya katılımı hakkında" başlıklı duyurusu;
     
          "Ukrayna'da süren savaş ve bu mevcut korkunç durumu göz önünde bulundurarak, Rus hükümetiyle bağlantılı kişi ve kuruluşların yaklaşan RMR maçlarında ve PGL Antwerp Major'da temsil edilmelerine izin verilmeyeceğine karar verdik. Bu sebeple Virtus.pro ve Gambit Esports'un RMR'ye ve yaklaşmakta olan PGL Antwerp Major'a katılmasını yasaklayacağız. Ancak şu anda Virtus.pro ve Gambit Esport ile ilişkili oyuncuların tarafsız isimler ve formalarla oynamalarına izin vereceğiz, çünkü oyuncuların bu durumda suç ortağı olmadığını biliyoruz." 
     
         Böylelikle PGL ve Valve resmi olarak Rus elektronik spor organizasyonlarının CS:GO Major turnuvalarından men etmiş oldu. Gambit, Rusya’daki en büyük telekom ağlarından biri olan MTS’ye ait ve hissedarlarından biri Rus oligarkı Vladimir Yevtushenkov. Virtus.pro ise Ukrayna’da savaşın başlamasından bu yana Avrupa Birliği tarafından yaptırım uygulanan Rus hükümetinin sigorta şirketi olan Sogaz tarafından yönetiliyor.
      








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.