Şimdi Ara

No More Heroes III Baharda Konsollar ve PC'ye Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
18
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı XSEED Games ve geliştirici Grasshopper Manufacture, bu baharda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PC için No More Heroes III'ü piyasaya süreceğini duyurdu. No More Heroes III, ilk olarak Switch için 27 Ağustos 2021'de çıktı.
     
    No More Heroes III'ün yeni sürümleri, geliştirilmiş yüksek çözünürlüklü grafiklere daha yüksek kare hızlarına ve daha hızlı yükleme sürelerine sahip olacak. 
     
    Orijinal No More Heroes oyununun on yıl sonrasında geçen No More Heroes III Santa Destroy'daki eski evine geri dönen Travis Touchdown'un hikayesini takip ediyor. Travis Touchdown, Santa Destroy'a vardığında denizde yüzen dev bir yapay metropol ve şehrin yukarısında gizemli uçan bir cisim ile karşılaşır. Bu garip yeni dünyada çılgın tehlikeli suikastçilerle yüzleşmek zorunda kalacaksınız.

    Robin Atkin Downes ve Paula Tiso'nun Travis Touchdown ve Sylvia Christel karakterleri rollerine geri dönmesinin yanı sıra No More Heroes III RIZE müzik grubunun üyesi Nobuaki Kaneko  tarafından bestelenen tamamen yeni orijinal bir müzik içeriyor. 








  • bu oyunu nintendo parasini bastirip yaptirmamis miydi yada ben yanlis hatirliyorum heralde genelde 3. parti olsa bile cikartmiyorlar pcye boyle oyunlari cunku.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 1.ve 2.oyunu süperdi tek kelimeyle 3.oyun switch özel olarak çıktığı için izlerkene sıkıldım ama bir kerede oynamayı deneyeceğim .umarım 1 ve 2 kadar sarar bu arada Travis Strikes Again: No More Heroes adlı yan oyun güzeldi ama motorsiklet yarışlarında olayı çözemediğim için yarıda bıraktım .umarım pahalı olmaz ve alırım .
  • Muhtemelen Nintendo ile bir anlaşma yaptılar geliştirme ücreti konusunda. Açıkçası oyun hayal kırıklığı olduğundan çokta önemli değil nereye çıktığı artık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alsndnz

    bu oyunu nintendo parasini bastirip yaptirmamis miydi yada ben yanlis hatirliyorum heralde genelde 3. parti olsa bile cikartmiyorlar pcye boyle oyunlari cunku.


    No More Heroes'un ilk iki oyunu da PC'ye gelmişti. Büyük ihtimalle No More Heroes serisi süreli EXC.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.