Şimdi Ara

Konami, eFootball 2022'yi Piyasaya Sürmek için Acele Ettiklerini Bildirdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Konami, yakın zamanda eFootball 2022'nin 1.0.0 sürümünü oyunculara sunacağını duyurdu. Yeni sürüm duyurusu ile beraber Konami yeni bir açıklamada bulundu ve eFootball 2022'yi piyasaya sürmek için acele ettiklerini bildirdi. Oyunun kalitesine odaklanmak yerine mümkün olan en kısa sürede piyasaya sürülebilmesi için yola çıkıldığı belirtildi.
     
    Konami ek olarak şunları bildirdi: "Oyunu zamanında çıkarmaya çok odaklandık ve en önemli şeyi gözden kaçırdık: Kalite. Doğal olarak bu durum oyuncuları hayal kırıklığına uğrattı. Böylece birçok olumsuz yorumla karşı karşıya kaldık.” 
     
    Oyunun Steam sayfasına baktığımızda bütün incelemelerde "Son Derece Olumsuz" etiketine sahip. eFootball 2022'nin 28 binden fazla kullanıcı incelemesini bulunuyor ve bu incelemelerin sadece yüzde 14'ü olumlu.
     
    eFootball 2022'nin yeni sürümü 14 Nisan'da yayınlanacak. Konami belirttiğine göre bu yeni sürüm, birçok hatayı düzeltecek ve yeni dengeleme değişiklerini bünyesinde barındıracak. Ek olarak "Shoulder Charge ve Stunning Pass” gibi yeni oyuncu komutları ve hamleleri oyuna dahil olacak.
     
    Steam sayfası
     








  • Haydi bakalım bekliyoruz. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sanki 1.0 versiyonu harika olacakmış gibi sorunun aceleci davranmalarından kaynaklı olduğunu sanıyorlar. Japonları da anlamak zor...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Grafikleri biraz daha iyileştirmişler. Oyun da hızlanmış. Daha yapılacak çok şey var. Bu oyun tek güncellemeyle düzelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şartmış gibi hepsi eylül ekim kasım aylarına oyunlarını sıkıştırıyorlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nasıl erken ya 2021 de oyun çıkartmadın 2022 yi yapmak için 2 Yılda bir oyun yapamadınız. Futbol oyununu ne zaman çıkartsın acaba Ocak ayında mı saçmalamayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.