Şimdi Ara

Unity Engine için Yeni Nesil Teknoloji Demo Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Unity Technologies, Unity Engine için yepyeni yeni nesil teknoloji demosunu gösteren bir video yayınladı. Enemies adındaki bu teknoloji videosu, Unity'nin ilk gerçekçi dijital insanını içeren The Heretic için yapılan çalışmaları genişletiyor.
     
    Yeni Nesil Teknoloji Demosu, 23-25 ​​Mart tarihlerinde Oyun Geliştiricileri Konferansı'ndaki (GDC) Unity standında sunulacak. Katılımcılar bunu bağımsız olarak veya Unity Editor'da çalışır halde kontrol edebilecek. Ayrıca Unity Demo ekibi, 2022'nin ikinci çeyreğinde güncellenmiş bir Dijital İnsan Paketini piyasaya sürecek. 
     
    Yayınlanan video
     
     








  • Hep aynı hikaye. Adamlar 2016 veya 17’de bile “realtime” harika gözüken video gösterdiler ama oyun kısmında nedense hiç aynı kalite göremiyoruz. Madem realtime yapıyorsun boş boş yürünse bile in-game footage göster. Unity mobilde devam etsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hep aynı hikaye. Adamlar 2016 veya 17’de bile “realtime” harika gözüken video gösterdiler ama oyun kısmında nedense hiç aynı kalite göremiyoruz. Madem realtime yapıyorsun boş boş yürünse bile in-game footage göster. Unity mobilde devam etsin.


    Adamlar teknoloji geliştiriyor alın kullanın diyor. Firmalar kullanamıyorsa adamlar ne yapsın.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Oyun sadece grafik motorundan ibaret değil. Sistemin çoğunu algoritma ve kodlar sömürür. Ayrıca bu tarz videolar, oyundaki gibi kamerayı hızlıca bir oraya bir buraya döndürmez. Ama oyunda bunu her saniye yaparsın.

    Mesela Detroit Become Human oyununda, kamera hareketi yok gibi bir şey. O yüzden grafiklere istedikleri gibi abanabiliyorlar.

    Bu demo daha çok film sektörüne hitabet ediyor galiba. Cgi daki gücünü gösteriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.