Şimdi Ara

Resident Evil 4 Remake'in Yakında Duyurulacağı Bildirildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Daha önce de çeşitli söylentileri ortaya çıkan Resident Evil 4'ün yeniden yapım sürümünün yeni detayları ortaya çıktı. Yeni söylentiler Fanbyte raporundan geliyor. Rapora göre oyunun Remake sürümü çok sayıda değişikliği bünyesinde barındıracak.
     
    Rapora göer Resident Evil 4 Remake, orijinalinden farklı bir yapıya sahip olacak. Dolayısıyla daha önceki Remake'ler gibi sadık bir yapım sunmayacak. Orijinal sürümün bir kısmı değiştirilerek biraz daha ürkütücü hale getirilecek. Bunun yanı sıra oyunun çoğunluğu gece vaktinde geçecek.
     
     
     
    Öte yandan Fanybyte'ın kaynaklarına göre Capcom, Resident Evil 4 Remake'i 2022'nin erken döneminde duyuracak. Ancak duyuru, geliştirme sorunları ve küresel salgın sebebiyle ileri bir tarihe ertelenebilir. 








  • Remake'lerden (Ne kadar iyi olsa da bazıları) gerçekten sıkıldım. Yapılmamalı. Geçmiş geçmişte güzeldi. Şimdi başka bir zamandayız. Yeni oyunlar yapılmalı, yeni hikayeler, yeni oyun mekanikleri olmalı. Bir de hep aynı şey, ateş et, öldür, ilerle, bulmaca çöz, büyük düşmanı öldür, daha da büyük düşmanı öldür vs. vs. Tutan bir formül var, hep onu uyguluyorlar, anladım. Ama daha başka bir şeyler olmalı.
  • Remake'lerden (Ne kadar iyi olsa da bazıları) gerçekten sıkıldım. Yapılmamalı. Geçmiş geçmişte güzeldi. Şimdi başka bir zamandayız. Yeni oyunlar yapılmalı, yeni hikayeler, yeni oyun mekanikleri olmalı. Bir de hep aynı şey, ateş et, öldür, ilerle, bulmaca çöz, büyük düşmanı öldür, daha da büyük düşmanı öldür vs. vs. Tutan bir formül var, hep onu uyguluyorlar, anladım. Ama daha başka bir şeyler olmalı.
  • Muthis bir haber bu ama ????????
  • RE4 öncesi RE 3.5 diye bilinen prototip oynanış videosu var.

    Temel oyun içinde görürmüyüz acep belki DLC olarak satılır..


    The Gaming Restorationyoutube
    Video footage taken from the Capcom Secret DVD 2 and the Biohazard 4 Secret DVD 2005
    https://www.youtube.com/watch?v=FrD5l7lHB_o&feature=youtu.be
  • Köye gece gireceğiz, meşaleli köylüler, testereli manyak, belki güçlü bir yağmur, ben olsam eklerim, RE engine ile atmosferi hayal edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Remake'lerden (Ne kadar iyi olsa da bazıları) gerçekten sıkıldım. Yapılmamalı. Geçmiş geçmişte güzeldi. Şimdi başka bir zamandayız. Yeni oyunlar yapılmalı, yeni hikayeler, yeni oyun mekanikleri olmalı. Bir de hep aynı şey, ateş et, öldür, ilerle, bulmaca çöz, büyük düşmanı öldür, daha da büyük düşmanı öldür vs. vs. Tutan bir formül var, hep onu uyguluyorlar, anladım. Ama daha başka bir şeyler olmalı.


    Resident evil'da çok da farklı bir formül izlenemez zaten. Bazı denemeleri oldu 6. oyunda akın dövüşü oyuna iyice yedirmeye başladılar . 5 ve 6 ayrıca iyice arcade shooter'a döndüğü zamanlardı ve iki oyun da tutmadı. Temeli mühimmat kontrollü korku oyunu olduğundan boss olacak ve boss'a gidene kadar yanında yeterli mühimmatı koruyarak mob'larda harcamadan ilerlemeye çalışacaksın . 4. Oyunu geçen sene bitirdim bu ay içinde de fan yapımı 30 küsür gb olan ve modellemelerin bazılarından tut bütün kaplamalrını gerçekten hd yapan bir mod yayınlandı. Yapay zekaya atıp ai upscale değil adam gerçekten alıp oraya en çok uyacak textureyi gerçek hayat muadili ile karşılaştırıp bulup değiştirmiş. Orjinal versiyonu çok sırıtıyordu ne kadar Hd deseler de küçük ölcekli görüntüyü kenarlarından tutup genişleterek hd yaparsan bulanıklaşır görüntü ve bulanıktı . Ama söylediğim modla birlikte oyun hiç sırıtmıyordu. Merak ettiğim nokta acaba oyunun özüne ne kadar sadık kalacaklar, ne kadar değiştirecekler. 3. oyundaki gibi oyunun orjinalindeki görevlerinin yarısını atarak yapmazlar umarım .




  • Bana göre tamamen gereksiz bir remake
  • Çok güzel bir haber bence. Oynamamış oyuncular için muazzam bir fırsat
  • Bundan önce Code Veronica Remake yapılması gerekiyordu. Ayrıca Code Veronica neden hala PC platformuna çıkarılmadı ben onu da merak ediyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Önce code veronika sonra bu oyun gelse iyi olurdu ya her türlü oynarız

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.