Şimdi Ara

Call of Duty ve Diğer Popüler Activision Blizzard Oyunları, PS Konsollarında Yer Almaya Devam Edecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Microsoft başkanı Bradford Lee Smith bir blog yazısında, 68,7 milyar dolarlık Activision Blizzard satın alımı sonlandığında Call of Duty ve diğer popüler oyunların PlayStation'da bulunmaya devam edeceğini belirtti. 
     
    Smith ek olarak şunları söyledi: "Bize, Call of Duty gibi popüler içeriklerin PlayStation konsolunda kullanıma sunulmaya devam edilip edilmeyeceği soruldu. Microsoft olarak bu oyunu ve oyunları yalnızca Xbox konsoluna özel yapmak, oyuncuların deneyimlerini baltalamaktan öteye geçmez.
     
    Açık olmak gerekirsek, Call of Duty ve diğer popüler Activision Blizzard oyunlarını PlayStation'da kullanıma sunmaya devam edeceğiz. Oyuncular, sevdikleri yapımların keyfini çıkarmaya devam edebilecek. Bu konu için Sony'ye, anlaşmanın ötesinde bir taahhütte bulunduk.
     
    Öte yandan Nintendo'nun başarılı platformunu desteklemek için de benzer adımlar atmayı düşünüyoruz. Bunun sektör, oyuncular ve işimiz için doğru olduğuna inanıyoruz.” 








  • PS'de en çok oynanan oyun CoD. Exc falan oynamıyor millet deli gibi CoD oynuyor. Böyle bir gelir kaynağını kesmek saçma olurdu. Yalnız kendi oyuncularına da avantaj sunmalılar. Game Pass'e gelmeli hepsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft'un satın alımlarını başta akıllıca görüyordum ve destekliyordum ta ki Activision Blizzard'a gelene kadar. Buradan sonrası biraz korkutmaya başlamıştı. Şahsen zaten pc oyuncusuyum bana gene hepsi gelir ama böyle satın alımlarla her oyun belli platformlarda kısıtlanırsa olan biz oyunculara olur. Microsoft umarım bu politikasında ısrarcı olur nasılsa rakip konsola çıkan oyunları üzerinden de para kazanıyor böyle devam etmeli ki yarın öbür gün Sony de büyük bir firmayı alır herkes kendi aldığı firmanın oyunlarını kendi konsollarında sınırlandırırsa aptal işi bir sidik yarışından dolayı piyasa herkes için baya boktan bir şeye döner.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 70 milyar dolara büyük kazık yediler anca akılları başlarına geldi, napıyoruz biz dediler. Ps olmazsa o paraların yarısını kazanamazlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pozitif açıklamalar yeni satın alımlarda sorun çıkmaması için normal

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MS tarafından beklenilen açıklamalar geliyor. Anormal bir durum yok.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox yine bir şey başaramadı. 70 milyar doları bunlara vereceklerine yerine yeni IP seriler yapmalıydı. Yıllardır Spider-Man, Wolverine, Horizon 2 Forbidden West, The Last of Us, Bloodborne, Demon's Souls, Ghost of Tsushima gibi oyunlara karşılık veremiyorlar.
    Next gen VR da lazım.

    PS5 önümüzdeki yıllarda ezip geçer yine.
  • Ps fanboyları teşekkür edeceğine çamur atmaya başlamışlar. Ticaret gereği diğer platformlara çıkartmamak demek zaten çok mantıksız çünkü MS konsol satışını hedefleniyor ki. Ps de 600 - 700 e satarken gamepass'e bedava gelince zaten insanlar yine xbox alacak. Win win olayı.
  • Bence sony buna karsilik butun konsol exc leri pc platformuna getirmeli hemen degil exc çıktıktan 1-2 sonra. Konsolda kaymagini yedikten sonra pc tarafinda yersin.

    God of war in ne kadar sattigini gördük. Oyun hem ilk gun kirilmasina ragmen.

    Uncharted zaten cikiyor bi Last of Us kaldi. Asil sony nin forza ile mucadele etmesi icin de Gran turismo yu da pc ye cikarmasi lazim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yemedi yemedi Ps'yi oyle silmek tabii ... İtalyanlarin sozu vardir Si, aha boyle si si gelecek o Codlar diyablolar ben degil mikro diyor ...Call of Duty ve Diğer Popüler Activision Blizzard Oyunları, PS Konsollarında Yer Almaya Devam Edecek Call of Duty ve Diğer Popüler Activision Blizzard Oyunları, PS Konsollarında Yer Almaya Devam Edecek 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 10 Şubat 2022; 1:58:20 >
  • Microsoft'u Sony'ye tercih etme nedenim bu. Eğer bu firmayı Sony almış olsaydı COD kutusunda "Only on Sony PlayStation" yazardı.
  • Microsoft olmasa artık oyun satamayacaklar. Bethesda, Activision Blizzard en büyük şirketleri kaptılar. Maalesef işe yaramaz bir cihaz artık ps. Exclusive oyunları bilgisayara da geliyor. Gidip 15 bin TL verilmez.
  • Hepsi dereyi geçene kadar. Şimdi tabi ki böyle konuşacaklar mevcut anlaşmalar var çünkü. Onlar bitince görürsünüz PS a çıkıyor mu çıkmıyor mu?
  • Bunu phil spencer değil de direk Microsoft'un başından duymak çok ilginç.
  • Ahahahaah 70 milyarlık kazık girdi tabi
  • Ahah, gerçekten çok eğlenceli yorumlar var. Bir arkadaşın da dediği gibi; oyunların halen daha PS için geleceğine sevineceklerine halen daha anlamsız argümanlar sunuyorlar. Evet sevgili genç kardeşlerim, Microsoft sizin bilgilerinizden çok daha azına sahip ve zararına böyle şeyler yapıyor. Yani sonuçta 15, 20 yaşında bir dostumuzdan daha bilgili olabilecek bir Microsoft çalışanı olamaz! Söylediklerinize, kaos teorilerinize vs. gerçekten inanıyor musunuz? Hani bunları yazarken ya da söylerken, gerçekten de bir an için düşünmüyor musunuz? Gerçekten çok ilginç bir nesil ile karşı karşıyayız, yazık...
  • Yazıklar olsun microsoft, ne anladım ben ps e de çıkaracaksan? Bu habere sevinecek 1 tane xbox fanı yoktur. Kimse kendini kandırmasın, playstation a yağmurlu havada su vermeyecekti microsoft. Hiç bi işe yaramadı bu alım. Zaten über zenginsin , paraya mı ihtiyacınız var. Hayal kırıklığı.
  • dark dragon kullanıcısına yanıt
    Yağlı kazık ama çok uzun vadeli bakınca kazık sayılmaz aslında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rekabet kuruluna takılmama çabaları.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Doğru olanda bu. Her oyun, her platforma çıkmalı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.