Şimdi Ara

2021'in DLSS Destekli En İyi Oyununu Siz Seçtiniz Biz Oynadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz haftalarda başlattığımız ankette sizlere 2021'in en iyi DLSS destekli oyununu sorduk. Bu videoda oylamanın 1.'si olan Metro Exodus Enhanced Edition'ı oynuyoruz.





  • oyun bence günümüz standart fps oyunların arasından farklılığıyla sıyrılıyor yok online yok şunu bunu al yada gibi saçma sapan bir oyun değil güzel bir hikayesi olan ve standart bir yol izlememize gerek kalmadan ilerlediğimiz bir oyun belki seneryonun çok dışına çıkmıyorsunuz fakat kalkıpta sizi illaki adamı öldüreceksin tribine de sokmuyor ister sessiz ilerle ister savaş ayrıca mermini sağlığınızı da verimli kullanacaksın grafikler güzel sıradan savaş fps türü oyunlarında arasında güzel sıyrılıyor ayrıca unutmayınki hem hikaye hem oynanış hem de güzel yapay zeka oyunlar hersene gelmiyor 3 4yılda bir anca görüyoruz hersene çıkanlarda 5 6 saat hikaye gerisi online yönelik bence böyle oyunları değerini bilmek gerek.

  • Daha çok nvidia reklamına dönmüş. Bu oyunun bir çok yerinde inanılmaz ray tracing sahneleri var. Keşke bu sahnelerde dlss kapalı açık farkları gösterseydiniz.

  • Dlss bana görüntüyü bozuyor gibi geliyor. Biraz göze batıyor. Yine de böyle bir seçenek olması güzel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.