Şimdi Ara

Dragon Age Inquisition için Fan Yapımı UE5 Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Rol yapma oyunu Dragon Age Inquisition'ı Unreal Engine 5'te gösteren yeni bir video paylaşıldı. Leo Torres tarafından oluşturulan bu video, Epic'in oyun motoru UE5 tarafından oluşturuldu. 
     
    Torres, birçok optimizasyon ve geliştirme yaptığını bildirdi. UE5'te yer alan Nanite ve Lumen teknolojilerini kullandı. Bu teknolojilerde bulunan hataları da giderdiğini belirtti. 
     
    Dragon Age Inquisition, DICE'ın Frostbite Engine motoruyla yapıldı. Dolayısıyla orijinal görüntü kalitesi oyuncuları tatmin edecek türden. Ancak bu fan sürümü yeni teknolojiler ve geliştirmeler sayesinde çok daha iyi bir görüntü sunuyor.  
     
    Yayınlanan video
     
     








  • Bu tarz videoların pek anlamı yok . Unreal ve unity'i kullanan biri olarak söylüyorum. Unreal'de zaten quixel diye free AAA kalite çevre assetleri var. Hali hazırda var olan tasarımı alıp o assetler ile Drag'n Drop dediğimiz sürükle bırak bildiğiniz oyun motorunda yapıyorlar. Orjinal yapılmış hiç bir şey yok ki burada. Her şey hazır. Ağaç , çimen, skybox. Mekan tasarımı bile başka bir oyundan alıntı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.