Şimdi Ara

God of War'un PC Sürümünün 2 Yıldır Geliştirildiği Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sony Santa Monica Studio, 14 Ocak itibarıyla God of War'un (2018)  PC sürümünü Steam  ve  Epic Games Store üzerinden yayınladı. Teknik üretimden sorumlu üst düzey yönetici Matt DeWald, GameInformer ile yaptığı röportajda oyunla ilgili birçok bilgi verdi ve oyunun PC portunun iki yıldır geliştirilmekte olduğunu açıkladı.
     
    DeWald ek olarak şunları söyledi: "Bu oyunu genellikle klavye ve fare ile oynadım. Oyunun PC portu üzerinde iki yıllık bir çalışmamız var. Dolayısıyla bunlar benim standart ekipmanlarım oldu. Bu oyunu fare ve klavyede oynamak artık bana çok doğal geliyor." 
     
    Kontrolör hakkında birçok detay veren DeWald son olarak şunları söyledi: "Oyunu üçüncü parti kontrolörlerden herhangi biriyle oynayabilirsiniz. Switch denetleyicisiyle bile deneyimleyebilirsiniz. Mümkün olduğunca çok seçenek eklemeye çalıştık. Neden oynamak isteyenleri sınırlandırıyoruz ki?"








  • Hüüü hüüü gow nasıl pc ye çıkar hüüü hüüü haberi silin hüüü hüüü gördükçe ağlıyorum hüüü hüüü
  • Kanka sanırım tek ağlayan sensin kimse bir şey dememiş olm çünkü :D
  • Ne boş adamlar var üzülüyorum bunları görünce

  • 2 yıldır geliştirilmesine rağmen days gone portu kadar başarılı olamamış. High ayarda days gone 75 fps üstü oynarken, god of war low ayarda 35-70 arası oynuyor. Original ayarda benzer şekilde performans veriyor.
  • Ayıp ettin Sony sadık kullanıcıların bu oyun gibi exclusiveler için alıyordu cihazını şimdi ne farkın kaldı? PC alır yoluma bakarım hiç değilse oyun fiyatları daha uygun. Cidden bunun acısı elbet satış rakamlarına yansıyacak çakal sony bedelini ödeyeceksin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ayıp ettin Sony sadık kullanıcıların bu oyun gibi exclusiveler için alıyordu cihazını şimdi ne farkın kaldı? PC alır yoluma bakarım hiç değilse oyun fiyatları daha uygun. Cidden bunun acısı elbet satış rakamlarına yansıyacak çakal sony bedelini ödeyeceksin.


    jb yapar üst düzey pc gibi oyun için kullanırsın tabi buda dedıgınız gibi ps oyun satış rakamları düşürür

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çakal sony bedelini ödeyecek!!! gidin sony binasını basın bari nasıl ruh hastası insanlarsınız la siz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çakal sony

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pandemi var artık sony'e kimse kızamaz, koca şirket batsın mı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Kanka sanırım tek ağlayan sensin kimse bir şey dememiş olm çünkü :D


    ağlayacam tabi elimizde ixklüsiv kalmadı onunla övünüyorduk sony elimize verdi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Ayıp ettin Sony sadık kullanıcıların bu oyun gibi exclusiveler için alıyordu cihazını şimdi ne farkın kaldı? PC alır yoluma bakarım hiç değilse oyun fiyatları daha uygun. Cidden bunun acısı elbet satış rakamlarına yansıyacak çakal sony bedelini ödeyeceksin.


    ex için anca siz türkler alıyorsunuz avrupa kesimi 500 tlye alır gibi aldığı için konsolu ex için almıyor ya geçiniz bu ex için konsol alıyorum muhabetini yeter, oyun oynamak için alıyorsunuz konsolu sadece gow last gibi oyunlar için alınmaz, ben 500 tlye konsol alabilsem niye gidip 3 bine pc toplayım 60 tlye oyun alabilsem niye torrent ile işim olsun o yüzden kendini birşey sanip sonye çemkirme ex yoksa konsolunu ne yapim moduna girme saçma çünkü
  • Madem öyle Nintendo’da Zelda,Mario,Pokemon başta olmak üzere oyunlarını pcye çıkarsın bizde konsol alma derdinden kurtulalım. Bu nasıl saçma iştir ? Şu Ps Vita rezilliğinden beri Sony’nin akıllıca bir hamlesi olmadı sürekli kendi kalelerine gol atıyorlar.
  • oyunun gerçek platformu pc imiş onu öğrendik. çok daha zevkli ve kaliteli bir hale gelmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.