Şimdi Ara

Treyarch, Ayrımcılık Konusunda Çeşitli Açıklamalarda Bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Activision'ın bir yan kuruluşu ve Call of Duty'nin önde gelen geliştiricilerinden biri olan Treyarch, Twitter aracılığıyla stüdyoda hiçbir ayrımcılığa yer olmadığını belirten bir açıklama yaptı.
     
    Treyarch'ın açıklaması şu şekilde: "Stüdyo olarak hedefimiz, dünyanın keyifle oynayacağı harika oyunlar yapmak. Bu çabayı başarıyla sürdürmek, Treyarch'ın çalışanları sayesinde mümkün oldu. Biz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışan yetenekli ve konusunda uzman kişilerden oluşan bir stüdyoyuz.
     
     
     
    Ekip kültürümüzde cinsiyetçiliğe, tacize, ırkçılığa, bağnazlığa, ayrımcılığa ve zorbalığa yer yoktur. Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Önceliğimiz, herkesin kendini daha da geliştirmesi. Bunun için güvenli ve kapsayıcı bir çalışma ortamı sağlamaya devam ediyoruz."
     
    Bu açıklama üzerine Activision Blizzard King çalışanlarından oluşan ABK Workers Alliance hesabı da Twitter üzerinden teşekkür etti.
     
     








  • Pek inandırıcı gelmedi umarım doğrudur yaptıkları açıklamalar ayrıca cod serisinin en kötü oyunlarını yapıyorlar son 2 oyunları rezildi bu taciz ve ayrımcılık konusundaki başarıları oyunlara da yansır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Activision bogazina kadar pislige bulanmis bir sirketken ve ceosunun iblislikleri ortadayken yapilmis yalaka bir aciklama.Sony ve Ms bile Ceo Kotick in gitmesi gerektigini net sekilde aciklamisti.Bunlar neyin aciklamasini yapiyorsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.