Şimdi Ara

Diablo 4 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Gamespot, Diablo 4 için 9 dakikalık yepyeni bir oynanış videosu paylaştı. Bu video size oyunun tarzı ve yapısı hakkında fikir verecek. Yayınlanan video, oyunun final sürümünü temsil etmiyor.
     
    Diablo 4 oyunu yakın zamanda çıkış yapmayacak. Kasım ayında Activision, hem Diablo 4 hem de Overwatch 2'nin ertelendiğini açıkladı. Diablo IV çevrimiçi bir oyun olacak ve çevrimdışı bir modu oyunculara sunmayacak. Ayrıca Blizzard'ın resmi olmayan bir çevrimdışı moda destek sağlayıp sağlanmayacağı da bilinmiyor. Ek olarak Blizzard, tüm platformlar arasında çapraz oyun desteğini sağlamayı düşünüyor.
     
    Diablo IV, Diablo III'teki olaylardan uzun yıllar sonra; hem High Heavens hem de Burning Hells'in eylemlerinin milyonlarca insanın canına mal olmasının ardından gerçekleşiyor. Oluşan güç boşluğuyla birlikte efsanevi bir isim yeniden ortaya çıkıyor.

    Diablo IV, türe şekil veren ve ARPG oyuncularının yıllardır severek oynadığı serinin en yeni oyunu. Şeytani yeni özellikler, zorlu görevler ve mutlak bir karanlığa dönüş çalışmalarımızın temelini oluşturuyor. Pusuda bekleyen dehşete göz at. 
     
    Oynanış videosu
     
     








  • İkinci oyunun yeni sürümü çok fena sardı.. Umarım ona yakın bir kalite ve oynayışta olur.
  • seneye bu zamanlar oynarız

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • MMO yaptıkları için sürekli çevrimiçi olunmasını istiyor. Çevrimdışı modu olsa MMO olmaz. Keşke oyun ücretsiz olsa, micro ödemelerden para kazansa. Çünkü bir MMO oyununda hem oyuna hem microlara para vermek saçmalık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.