Şimdi Ara

Sifu'nun Fiziksel Sürümü için Tarih Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
28
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Microids, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için üçüncü şahıs aksiyon oyunu Sifu'nun fiziksel sürümünü 2022 baharında yayınlayacağını duyurdu. Sifu ilk olarak 8 Şubat 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için dijital olarak piyasaya sürülecek.
     
    Sifu, intikam yolunda ilerleyen, ailesinin katillerinin peşindeki genç bir Kung Fu öğrencisinin hikâyesini anlatıyor. Herkese karşı tek bu çocuğun hiç müttefiki yok ve sayısız düşmanı var. Başarılı olmak ve ailesinin mirasını korumak için eşsiz Kung Fu ustalığına ve gizemli bir kolyeye güvenmek zorunda.
     
    Düşmanlarını kovalarken çetelerin hüküm sürdüğü banliyölerden kurumsal gökdelenlerin soğuk koridorlarına kadar şehrin tüm ücra köşelerine gideceksin. Yalnızca bir günün ve karşına çıkacak sayısız düşmanın var. Yapılan her hatanın zaman olarak bir bedeli olacak.
     
    Hayatta kalmak için dikkatli konumlanmak ve çevrendekileri akıllıca kullanarak avantaj sağlamak çok önemli. Eline geçen her şeyi kullan: fırlatılabilen nesneler, geçici silahlar, pencereler ve çıkıntılar... Tüm ihtimaller sana karşı ve hiç kimseden merhamet görmeyeceksin. 
    Fragman videosu
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.