Şimdi Ara

Bilim Kurgu Aksiyon Oyunu Blackwind'ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Bilim kurgu aksiyon platform oyunu Blackwind, 20 Ocak 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve GOG üzerinden) için çıkış yapacak. Oyun İngilizce, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca ve Almanca dil seçeneklerini destekleyecek. Perp Games ayrıca 21 Ocak 2022'de Avrupa'da ve daha sonra Kuzey Amerika'da oyunun PlayStation 5 için fiziksel bir sürümünü yayınlayacak.
     
    Blackwind, uzaylı istilası sırasında bir prototip savaş zırhının içine hapsolmuş bir genci yönlendirdiğiniz kuş bakışı bir bilim kurgu aksiyon oyunudur. Düşmanlarla yüzleşin, düşman hatlarını yarın ve bu gezegen istilasını durdurmak için savaşın. 
     
    Yıldız gemisi Pandora düşürülünce, James Hawkins kendini Medusa-42'ye hızla ilerlerken bir askeri prototip Battle Frame zırhının içine hapsolmuş biçimde bulur. Raknos sürüleri gezegeni talan ederken ve insanlara ait tüm maden kolonilerini yakıp yıkarken, James'in çevresindeki tehlikelere rağmen hayatta kalmak ve kayıp babasını bulmak için bu Battle Frame'i kullanmayı öğrenmeye fazla vakti yoktur.
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     








  • 2k lol

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.