Şimdi Ara

Doctor Who: The Edge of Reality için ilk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
35
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Maze Theory, Doctor Who: The Edge of Reality için ilk oynanış fragmanını yayınladı. Bu fragman, hikayeye, bulmacalara ve keşfe odaklanan birinci şahıs bir bilim kurgu macerasını sergiliyor.
     
    Jodie Whittaker tarafından seslendirilen On Üçüncü Doktora evreni kurtarma görevinde sonik tornavidanı ustalıkla kullanarak yardım et ve konuk olarak aramızda bulunan David Tennant tarafından seslendirilen Onuncu Doktorla da tanış.

    Uzay ve zaman düzleminde unutulmaz bir macera yaşa, korkunç yaratıklarla karşılaş ve akıllara durgunluk veren bir gizemi çöz.
     
    Doctor Who: The Edge of Reality, 14 Ekim 2021'de PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch için çıkacak.
     
    Steam sayfası
     
     
    Fragman videosu
     
     








  • Merak ediyorum acaba arada Erdinç İyikul, Talha Aynacı falan siteye girip haberlere bakıp yüzünü ekşitip geri çıkıyor mudur.. Anlamsız translatelerden ve copy paste basın bültenlerinden gına geldi çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceden çıkmış VR oyununa birkaç ek içerik koyup aynı oyunu çıkartıcaklar. BBC'nin Doctor Who franchise'ına neredeyse hiç yatırım yapmıyor ve bu durum oldukça sinir bozucu. Neyse ki seriyi yeniden dirilten eski showrunner ile tekrar anlaştılar, belki oradan toparlarlar. Ama bu kadar büyük potansiyeli olan bir hikayeyi rezil etmeleri çok üzücü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.