Şimdi Ara

Super Smash Bros. Ultimate'in Son DLC Karakteri 19 Ekim'de Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Super Smash Bros. Ultimate, 2018'de Nintendo Switch için piyasaya çıktığından beri, oyuncular 11,7 milyar çevrimdışı maç ve 7,8 milyar çevrimiçi çok oyunculu dövüşten oluşan oyunun birçok moduna 2,2 milyar saatten fazla zaman ayırdı. All-star oyunu ayrıca Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass DLC*'nin bir parçası olarak video oyun tarihinin tümünden sayısız ek dövüşçü, sahne ve efsanevi müzik parçalarını ağırladı.
     
    19 Ekim'de Mario, Zelda, PAC-MAN, Sonic, Snake ve Cloud gibi dövüşçülerin yanında duran video oyunları dünyasının bir sonraki sevilen kahramanı, bu tarihi seride sonuncu olarak yerini alacak.

    Super Smash Bros. serisinin yönetmeni Masahiro Sakurai'nin ev sahipliği yaptığı videoda, KINGDOM HEARTS serisinden Sora'nın Super Smash Bros. Ultimate'a eklenen son DLC dövüşçüsü olacağını ve neredeyse üç yıllık olağanüstü bir yeni dövüşçü yolculuğunu tamamlayacağını açıkladı. Sora, yeni bir sahne ve KINGDOM HEARTS serisinden bir dizi müzik parçası içeren Challenger Pack 11 DLC*'nin bir parçasıdır. Video sunumu, yeni dövüşçünün hareket setine derinlemesine bir bakışın yanı sıra yeni eklenen Hollow Bastion aşamasına ayrıntılı bir bakış sağlıyor.
     
     
     
    Challenger Pack 11, ARMS'den Min Min, Minecraft'tan Steve & Alex, FINAL FANTASY VII'den Sephiroth, Xenoblade Chronicles 2'den Pyra/Mythra ve TEKKEN serisinden Kazuya'yı içeren Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2*nin bir parçası. Challenger Pack 11 ayrıca satın alınabilir.
     
    KINGDOM HEARTS serisinin kahramanı, ikonik Keyblade'i kullanan ve Disney ve Pixar dünyalarını dolaşan, karanlığın üstesinden gelmek ve diyarlara barışı geri getirmek için Heartless olarak bilinen düşmanlarla savaşan genç bir çocuk olan Sora'dır. KINGDOM HEARTS oyunlarındaki kendine özgü görünümü ve havadaki hareketleri, Super Smash Bros. Ultimate'ın savaş alanlarına mükemmel bir şekilde geçerek Sora'nın tek başına öne çıkmasına yardımcı olan benzersiz bir his ile cana yakın bir dövüşçü sunuyor.

    KINGDOM HEARTS'taki hareketlerinden ilham alan Sora, Super Smash Bros. Ultimate'da onu oynarken havada dövüşmekte ustalaşıyor. Sıçrayışları yüksek, hareketleri hafif ve yumuşak. Rakipleri tarafından kolayca fırlatılsa da, Sora'nın Keyblade'ini kullanan güçlü, kombo tabanlı saldırıları onu zorlu bir rakip haline getiriyor.

    Sora, bir dizi sezgisel düğmeye basarak, Keyblade'i ile doğrudan saldırılar, hava hareketleri veya yandan şutlar olsun, her türlü farklı kombinasyonu gerçekleştirebilir. Aynı zamanda KINGDOM HEARTS'ta olduğu gibi Magic'i de kullanabilir. Hayranlar, savaş alanını etkileyici vuruşlarla kaplamak için çeşitli şekillerde serbest bırakılabilen Firaga, Thundaga ve Blizzaga büyülerini tanıyacaklar. Sora, değerli rakiplerini uçurmak için " Sealing the Keyhole " adlı Son Vuruşu'nu da etkinleştirebilir.

    Oyuncuların Challenger Pack 11'de alacakları yeni aşama Hollow Bastion. KINGDOM HEARTS serisinin hayranları, serinin birçok oyununda yoğun bir şekilde yer alan bu tanıdık yeri hemen tanıyacaktır. Dinamik sahne, merkezinde bir platform içerir ve savaş sona ererken oyuncular, KINGDOM HEARTS serisinden bazı tanıdık yüzleri içeren görsellerle Dive to the Heart'tan ilham alan özel bir alana seyahat edecekler.

    Challenger Pack 11'i indirdikten sonra oyuncular ayrıca KINGDOM HEARTS serisinden dokuz müzik parçası alacaklar. KINGDOM HEARTS Melody of Memory oynayanlar için bu oyuna ek bir müzik parçası, Dearly Beloved -Swing Version- eklenecek. Riku, Kairi ve Roxas gibi KINGDOM HEARTS karakterlerinin yer aldığı yeni bir Spirit Board da eklenecek. Ek olarak, Mii Fighter için Doom Slayer, Octoling Wig ve Judd Hat dahil olmak üzere yeni ücretli oyun içi kostümler ayrı olarak sunulacak.

    5 Ekim - 24 Ekim 2021 tarihleri arasında Super Smash Bros. Ultimate, Fighters Pass, Fighters Pass Vol. 2 veya bağımsız savaşçı Piranha Plant da dahil olmak üzere dijital olarak bireysel Challenger Paketlerinden herhangi birini satın alan oyuncular 2x Altın Puan kazanacaktır.
     
    basın bülteni 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.