Şimdi Ara

Gamedec Türkçe Dil Desteği ile Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Geçtiğimiz süreçte tek oyunculu siberpunk izometrik ryo oyunu Gamedec için Türk oyuncu topluluğu tarafından başlatılan Türkçe dil kampanyası nihayet resmiyete kavuşuyor. 16 Eylül'de PC için çıkış yapacak oyun, Türkçe dil desteği ile beraber oyunculara ulaşacak.
     
    251 Mesajlı Türkçe Steam Tartışma Sayfası:
     
     
    Başlatılan kampanya hakkındaki tüm detaylar:
     
     
     
     
    22. Yüzyılın Siberpunk'ı
     
    22. yüzyılın Varşova'sına hoş geldin. Geleceğin teknolojisi o kadar gelişti ki "gerçeklik" kavramı göreceli, "hayat" ve "ölüm" pek çok anlama sahip. Sanal dünyalar insan doğasında sorunlara neden oluyor: Şehvet, tembellik, kıskançlık ve kibir. Bu sanal oyun dünyalarının sakinlerinin uzman Gamedec'lere ihtiyacı var. Gamedec'ler, bu dünyalarda tecrübeli olan ve müşterilerinin komisyonu karşılığında sırları açığa çıkarıp bu gerçekliklerdeki mekanikleri keşfetmek için çalışan Özel Dedektiflerdir. Sen de onlardan birisin. Sen bir Gamedec’sin. 
     
    Steam sayfası
     
     
    Türkçe Altyazılı Fragman
     
     








  • Müthiş bir haber. Umarım oyun satışlar anlamında da geliştiricileri tatmin eder de Türkçe dil desteği kursaklarında kalmaz.

  • Polonyalılar da olmasa bizi düşünen kimse yok.

  • emeği geçen tüm arkadaşlara eline koluna sağlık, kesinlikle bir ön bakış yapıcağım oyuna daha önceden de görüp ilgimi çekmişti. Türkçe çıkması da ayrı bir mutluluk çok sevindim.

  • Acaba elden ring için kampanya yapsak onuda türkçe yaparlar mı? Bence denemeye değer.
  • Şimdi haberde bir konuya değinilmemiş, oyun ilk çıktığında Türkçe desteğe sahip olmayacak. Daha sonraki güncellemeyle gelecek. Böyle bir konuya - üstelik yapımcının yazdığı mesajda belirtilmiş olmasına rağmen - haberde neden değinilmemiş anlamıyorum. Büyük bir yanılgıya düşürüyor yaptığınız haber.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.