Şimdi Ara

Gran Turismo 7, 4 Mart 2022'de Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Polyphony Digital, Gran Turismo 7'nin 4 Mart 2022'de PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkış yapacağını duyurdu.
     
    İster bir turnuva yarışçısı olun, ister bir koleksiyoncu, modifikasyon ustası, tasarımcı ya da fotoğrafçı; hayranların severek oynadığı GT Senaryo, Arcade ve Sürüş Okulu gibi muhteşem oyun modlarıyla çizginizi bulun.

    Efsanevi GT Simülasyon Modu’nun geri dönüşüyle yeni otomobiller ve mücadeleler açarak otomobil alın, modifiye edin, satın ve şöhretinize şöhret katın. Diğer oyuncularla kıyasıya rekabet etmek için GT Sport Modu’nda yarışın ve sürüş becerilerinizi sınayın.

    Gran Turismo 7, ilk andan itibaren erişime açık olan Brand Central ve İkinci El Otomobil Satıcısı’ndaki 420’den fazla otomobille hem şık klasikleri ve hem de son model süper otomobilleri eşsiz detaylarla siz oyunculara sunuyor. Dinamik hava koşullarına sahip, aralarında GT tarihinin klasik parkurlarının da bulunduğu 90’ın üstünde pistte her otomobil farklı bir sürüş tecrübesi ve hissi sunuyor.
     
    Duyuru fragmanı
     
     








  • Bir ara game play gösterdiler aynı tas aynı hamam grafikleri bile etkilemedi Forza Motorsport bunu yiyecek çıkınca zerre şansı yok GT’nin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Philipp_Plein

    Bir ara game play gösterdiler aynı tas aynı hamam grafikleri bile etkilemedi Forza Motorsport bunu yiyecek çıkınca zerre şansı yok GT’nin.
    Çok etkileyici gözükmüyor dediğin gibi ama pist yarışları motorspor türü seven Playstation kullanıcılarının eli mahkum. Yoksa zaten dediğin gibi yeni Forza motorsport'un yanında pek bir şansı yok. PC cephesinde de zaten birçok alternatif var.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bir gt severek olarak söylüyorum forza bu oyunu katlayıp kenara koydu forzayı bilen bilir araç tasarımları detayları çeşitliliği renk paleti çok doğal gt de herşey donuk kütük gibi.bu oyunda yıllardır yerinde sayan bir oyun oldu.forza varken bu oynanılmaz.
  • Yaa bu grafikler niye ilerlemiyor, DriveClub seviyesinde bile değil o yağmur efektleri..Yani gerçek 4K falan olunca yeni nesil grafik mi oıluyor şimdi..Bana 1080p'de gerçek gibi grafik verin onu tercih ederim ben..4K TV'imde Driveclub oynarım ara sıra, Oyun 1080p çalışmasına rağmen gayet net ve etkileyici grafiklere sahip..Ve bu oyun 1,84 Tflops'luk bir alete ait.. 5-6 katı daha güçlü bir PS5'te nasıl olurda aynı seviye veya daha geri efektlere sahip grafikler olur? PS3'teki Gran Turismo 5'ten sonra çıkan tüm GT oyunlarında grafikler hiç ohaa dedirtemedi..Ben bi DriveClub oynarken ohaa demiştim işte PS4 neslinin gücü bu demiştim dahada ileriye hiç geçmedi araba yarışları..Forza Horizon 5 doku kalitesi manzara olarak iyi gözüküyor ama su efektleri, yağmur efektleri yine tırt geliyor DriveClub'a göre..Diğer oyunlar CGI seviyeye çıkamasa bile Araba yarışı dediğimiz, Özellikle pistte geçen oyunların gerçeğe çok yaklaşması gerekiyor artık..Adam bana Trailer'de Foto-modu gösteriyor yaa, Xd...




  • Kokpit içi görsellik daha iyi olabilirdi. Ps4’te ki oyunun geliştirilmiş daha çok içerikli sürümü olacak besbelli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    bir gt severek olarak söylüyorum forza bu oyunu katlayıp kenara koydu forzayı bilen bilir araç tasarımları detayları çeşitliliği renk paleti çok doğal gt de herşey donuk kütük gibi.bu oyunda yıllardır yerinde sayan bir oyun oldu.forza varken bu oynanılmaz.

    bende iki konsol da var, hem gt hem forza'yı saatlerce oynadım ama gt'nin oynanışı bana daha zevkli geliyor. araç kullanımı daha tok daha gerekçi bir hissiyat veriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kollaps

    bende iki konsol da var, hem gt hem forza'yı saatlerce oynadım ama gt'nin oynanışı bana daha zevkli geliyor. araç kullanımı daha tok daha gerekçi bir hissiyat veriyor.



    Alıntıları Göster

    Çünkü gt'nın araç fizikleri, daha gerçeğe yakın, forza motorsporttan daha iyi fizikleri var.

  • Grafik açısından net geçen nesilde kalmış bu oyun.

  • Ps4 için muazzam bir haber,bu nesil kolay kolay bitmeyecek anlaşılan.Her zaman söylediğim gibi devir çözünürlük devri bu da eski nesilin ömrünü uzatacak.
  • Dünyanın en gerçekçi Next-Gen yarış oyununu yapmışlar. Tarla oyunu değil The Real Driving Similator.
    PS2 nasıl efsane olduysa aynı şekilde rakiplerine fark atmaya devam ediyor
  • Tırt yine. Bu işin duayeni Turn 10 Studios.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet eskiden the real diviring simulatördü cokta iyiydi gt5e kadar sonra cöp oldu yazık güzekim oyun gelecek vaatetmiyor devir forzanın devri daha dinamik daha gercekçi daha kaliteli arac tepkimeleri ikisinide oynayarak sonucu görebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Evet eskiden the real diviring simulatördü cokta iyiydi gt5e kadar sonra cöp oldu yazık güzekim oyun gelecek vaatetmiyor devir forzanın devri daha dinamik daha gercekçi daha kaliteli arac tepkimeleri ikisinide oynayarak sonucu görebilirsiniz.

    Evet ikisinide direksiyon ile oynadım, sonuç gran turismo araç fizikleri daha gerçeğe yakınken, forza daha arcade sürüşe kaçıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Evet ikisinide direksiyon ile oynadım, sonuç gran turismo araç fizikleri daha gerçeğe yakınken, forza daha arcade sürüşe kaçıyor.



    Alıntıları Göster

    Yersen tabi :D

  • Forza serisi kalın geldi gt bu oyundan sonra 8 9 yıl bir daha oyun çıkartmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden yeni gran turismoda bmw m5 yok anlamış değilim ???>?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.