Şimdi Ara

Crysis 2 ve 3'ün Remastered Versiyonu, Ray Tracing'i Yalnızca PC'de Destekleyecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Crytek, Digital Foundry ile yaptığı bir röportajda, Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered'ın yalnızca PC sürümlerinin Ray Tracing özelliğini destekleyeceğini doğruladı.
     
    Crysis 2 ve 3'ün remaster'ları, PC'de SVOGI ve Ray Tracing teknolojilerine sahip olacak. Ayrıca Crytek, Crysis 2'de uyguladığı büyük iyileştirmelerin çoğunu, lansman sonrası DX11 güncellemesiyle beraber getirmeyi planlıyor. Ek olarak oyunların her ikisi de daha kaliteli dokulara sahip olacak.
     
    Öte yandan Crytek, hala ilk Crysis oyununun Remastered versiyonu üzerinde çalışıyor. Steffen Halbig'e belirttiğine göre ekip, genel CPU performansını iyileştirmeye çalışıyor. 
     
    Crysis Trilogy 2021 sonbaharında çıkış yapacak. 
     
     








  • Crysis serisi gözümde her anlamda 2.oyunu ile efsanedir. O kadar yüksek prodüksiyon kalitesi ve hikayesi vardı ki 3 de bile aynı başarıyı yakalayamadılar. Umarım bu remastered'ları da ilk oyun gibi kötü bir şekilde çıkartmazlar.

  • Crytek yine optimizasyon yoksunu bir firma. Diğer firmalar yeni oyunlar, komple Remakeler yaparken bunlar Remasterı zor yapıyor
  • Crytek eski crytek olsaı PS6 kalitesindeki oyunu günümüzde çıkarırdı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bazı yerlerde gpu kullanımı %60 düşüyor crysis remastered versiyonda rtx 3090 gibi kartla optimizasyon sorunu var belli

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.