Şimdi Ara

Kadın Futbolu Football Manager'a Dahil Edilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
47
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sports Interactive ve SEGA Europe, kadın futbolunu ikonik Football Manager serisine dahil etmek için çok yıllı bir proje üzerinde çalışmaların başladığını duyurdu. Bu dönüm noktası niteliğindeki çalışmanın sonucu, bağımsız bir kadın futbol menajerliği simülasyonu olmayacak. Bunun yerine, kadın futbolu FM'in yaşayan ve nefes alan dünyasına tamamen dahil edilecek. Yöneticiler hem erkek hem de kadın kulüplerinin kontrolünü eline alabilecek.
     
    Stüdyo, projenin ne zaman tamamlanacağı konusunda kesin bir tarih vermedi. Ancak amaç, kadın futbolunu gerçekçi bir şekilde ve mümkün olan en kısa sürede oyuna dahil etmektir. Geliştirme ekibi, kadın futbolunu mümkün olduğunca özgün kılmak istiyor. Bu da standartlar karşılanana kadar bir lansman tarihi açıklanmayacağı anlamına geliyor. 








  • Sadece reklam amaçlı kullanılan bir durum haline geldi, Fifa yaptı, bir yıl sürdü, 2K NBA için yaptı, sonra iptal edildi, birkaç yıl sonra geldi ama hiçbir zaman bir amaç değil, satılması için araç oldu, hiçbirinin amacı kadın hakkı değil, daha fazla kapitalizm, LGBT için de durum böyle, bir bankanın önemli olan sizsiniz demesi gibi...
  • Güzel hareket

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyuna kadın futbolunu ekleyip başka da bir şey eklemezler. Sonra da yeni bir oyun yaptık deyip tam fiyattan satarlar. Aynısını fifa da yapmıştı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.