Şimdi Ara

EA Play Live'da Skate 4 Yer Almayacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Oyun geliştiricisi Full Circle, Twitter üzerinden bir gönderi paylaşarak Skate 4'ün gelecek haftaki EA Play Live etkinliğinde yer almayacağını duyurdu. Ancak gösteriden oyunculara bir şeyler sunulacağını belirtti.
     
    Geliştirici stüdyo, hayranlarına şimdiye kadar yaptıklarını göstermek için henüz çok erken olduğunu bildirdi. Full Circle kapılarını Ocak ayında açtı. Ekibin Twitter gönderisi, beklentileri aşağı çekmek adına yapıldığı varsayılıyor.
     
    Ekibin resmi gönderisi ise şu şekilde: ''Neler mi yaptık? Ocak ayında bir stüdyo kurduk, aileye bir sürü yetenekli insanı dahil ettik ve yeni oyun üzerinde çok çalışıyoruz. Birçoğunuz bu hafta bizden daha fazla şey görmeyi umuyorsunuz, ancak henüz tanıtım için hazır değiliz ve Perşembe günü EA Play Live şovunun bir parçası olmayacağız. Biraz zamana ihtiyacımız var.''
     
    EA Play 2021, 22 Temmuz TSİ 20:00'de başlayacak. 
     
     








  • Son yıllarda pas geçtiğim bir etkinlik ama bu yıl normalden bir ay sonra yapmaları falan gerçekten bir planları mı var dedirtmişti. Ama şu an komik duruma düştüler. O oyun yok bu oyun yok ne göstereceksiniz BF var onu anladık başka, mobil oyunlar mı?
  • Bir duyuma göre EA hatay usulü tavuk dürüm tarifi verecekmiş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Etkinlikten çok şey beklemeyin zaten, hepi topu 45 dakika olacak.
    Yarım saat konuşma, geriye kalan 15 dakika da şuana kadar duyurulan oyunların gösterilen fragmanlarını ve bir kaç absürt özellik gösterirler ve etkinlik biter.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.