Şimdi Ara

Final Fantasy XVI Geliştirmenin Artık Son Aşamalarında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Özel bir oturumda Naoki Yoshida, Yosuke Saito ve Yoko Taro, Final Fantasy XVI'nın senaryosunun tamamlandığını doğruladı. Bu doğrultuda Final Fantasy XVI'nın tamamlanmak üzere olduğunu ve İngilizce seslendirme de dahil olmak üzere son aşamalarına gelindiği belirtildi.
     
    Ek olarak yeni Final Fantasy XVI bilgilerinin duyurulmasıyla ilgili olarak Yoshida: "Daha fazla ayrıntıyı sırf bilgi olsun diye saklamıyorum, bunun yerine bir sonraki bilginin herkesi oyunu satın almaya ikna edecek bir şey olmasını istiyorum. Yani tatmin olana kadar yeni bir şey söylemeyeceğim” ifadelerini kullandı. 
     
    Yoshida sözlerine şunları da ekledi: ''Tokyo Game Show için bir şeyler göstermeyi düşünüyordum ama muhtemelen o tarihe yetişebileceğimizi sanmıyorum.''
     
    Final Fantasy XVI, PlayStation 5 için geliştiriliyor. 








  • Bu oyundan beklentilerim buyuk. Sebebi sadece ana seriden bir FF oyunu olmasi degil, ilk kez "adult" temada bir FF oyunu gorecek olmamiz. Trailer bir hayli kan ve siddet ogeleri iceriyordu. Son yillarda hep eskilerin ekmegini yiyen FF'in artik bir degisime gitmesi gerekiyordu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun pc için de duyurulmuştu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yönetmen yüzünden bu Final fantasy'de ümidim var. Naoki Yoshida Final Fantasy XIV'de yapımcılığını/yönetmenliğini yapıyor.Adam, oyunu kullerinden tekrar doğurdu.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.