Şimdi Ara

Project Condor, PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı 505 Games ve geliştirici Remedy Entertainment, PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Control dünyasında geçen dört oyunculu  “ Project Condor ”u duyurdu. Yeni oyun Remedy Entertainment'ın tescilli Northlight motoru ve araçları üzerine inşa edilecek. Ek olarak şirketler Control serisi için gelecekte daha büyük işler yapmak adına anlaşma imzaladılar. 
     
    505 Games'in ana şirketi Digital Bros Group eş CEO'ları Rami ve Raffi Galante bir basın açıklamasında: “Remedy ile işbirliğimizi sürdürmekten ve daha da genişletmekten heyecan duyuyoruz” dedi.  
     
    Remedy Entertainment CEO'su Tero Virtala ise: "Dört yılı aşkın bir süredir 505 Games ile başarılı bir şekilde işbirliği yaptık ve kendi alanlarımızda güçlendik. Ortaklığımızı genişletmekten ve derinleştirmekten mutluluk duyuyoruz'' dedi.
     
    Yeni oyun 505 Games tarafından yayınlanacak. Çok oyunculu bir oyun olan Project Condor, uzun vadede oyuncu topluluğuyla etkileşim kurma potansiyeline sahip olacak. Ayrıca Control oyununun bir yan oyununu temsil edecek. Temel olarak oyun Control'ün çok oyunculu bir yan versiyonu olarak nitelendiriliyor.








  • Control hayranı biri olarak bi tık yükseldim. Bu oyunu bilmeyenler var halen üzücü...
  • Online coop 4 kişi kusma.gif

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomba oyundu kendileri! :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.