Şimdi Ara

Açık Dünya Oyunu Redfall Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı Bethesda Softworks ve Dishonored geliştiricisi Arkane Austin, Xbox Series ve PC için açık dünya birinci şahıs nişancı oyunu Redfall'ı duyurdu. 2022 yazında çıkış yapacak.
     
    Oyunun tanıtım yazısı
     
    Prey ve Dishonored'ın ödüllü ekibi Arkane Austin'den Redfall, işbirliğine dayalı bir birinci şahıs nişancı oyunu. Arkane'in özenle üretilen dünyalar ve yaratıcı oyun mekanikleri sevgisi üzerine mirasını devam ettiren Redfall, stüdyonun kendine özgü oynanışını işbirliğine dayalı aksiyon ve birinci şahıs türleriyle birleştiriyor.
     
    Massachusetts'in ilginç ada şehri Redfall, güneşi engelleyip adayı dış dünyadan koparan bir vampir lejyonu tarafından kuşatılmış durumda. Şehrin damarlarını kurutmak isteyen bu acımasız düşmanlara karşı hayatta kalmış birkaç kişiyle beraber kapana kısılmışken mükemmel vampir avcısı takımını oluşturmak için çeşitli kahramanlar arasından seçim yapıp diğerleriyle birlik ol.
     
    Redfall'un vampirleri klasik kan emicilerden değil. Bu vampirler bilimsel bir deney korkunç bir şekilde sonuçlandığı için dünyaya geldiler ve evrimleşmeye devam ediyorlar. Ancak tek engel onlar değil. Oyuncular ayrıca, saflarına katılma umuduyla adanın yeni doyumsuz gücüne tapan insan tarikatçılarla da karşılaşacak. 
     
    Yayınlanan video
     








  • İnsanlar bu oyunun duyurusuna pek ilgi göstermese de, sağlam bir oyun olacağını tahmin ediyorum. CGI trailer gösterdiler, amaç konsepti göstermek. Ve gösterilen konsept hoşuma gitti. Stüdyonun Arkane olması da cabası.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Değişik konulu bir oyun olmuş, umarım oynanış da trailer gibi güzel olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.