Şimdi Ara

Horizon Forbidden West Oyunu Ertelenebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Horizon Forbidden West, planlanana göre bu yıl sonuna doğru PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürülecek. Ancak PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, yeni yayınlanan bir PlayStation Blog röportajında "bunun henüz kesin olmadığını" dile getirdi.
     
    Hulst: "Bu yıl sonu Horizon Forbidden West'i yayınlamak istiyoruz. Ancak bu henüz kesin değil ve bunu size mümkün olan en kısa sürede teyit etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
     
    Sony Interactive Entertainment geçen hafta 14 dakikalık Horizon Forbidden West oynanışını sergiledi. Aşağıdan izleyebilirsiniz:
     
     








  • Şu "" Hulst: "Bu yıl sonu Horizon Forbidden West'i yayınlamak istiyoruz. Ancak bu henüz kesin değil ve bunu size mümkün olan en kısa sürede teyit etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” ifadelerini kullandı. "" hazırlıklı olun ya gösterdiklerimizi yetiştiremeyeceğiz downgrade gelecek , ya köle gibi işçi çalıştırıcaz yetiştirmek için ya da erteleyeceğiz demenin nazik hali. Gitti senin bu sene GOTY'ın göz yaşlarını bir şişede biriktir PS5'ini onla cilalarsın. AAAa bir dakika 2. GOTY'ın vardı Ratchet and Clank doğru. Aynen kardeşim 3D platformer oyunu GOTY olacak. Biriktirdiğin göz yaşlarını buz dolabına koy soğuk soğuk içersin seçilmeyince üstüne. Fan olmanın sonucu budur. Şirket bir şey yapmaz sen onların yerine cevap verirsin ama şirket geri basınca ortada kalırsın fan dostum. ( Not : Xbox'ım yok, PC'm patates 4 gb ram 'ı olan sadece internete girmek için kullanılanlardan. Geçen jenerasyonun en sevdiğim oyunu açık ara GOW oldu ama gidip de Sony çalışanı gibi onların yerine konuşmuyorum eğlenceme bakıyorum. İmkanları varsa androide çıkarsınlar oyunlarını seyehat ederken oynarız nedir yani eğlendikten sonra. )
  • Yerimizi alalım..
  • Has olup olmadığı bilinmeyen söylemlere göre, Haziran ay'ının sonunda yeniden State Of Play düzenlenecekti. Orada Horizon Forbidden West çıkış tarihi ve Square Enix ile PS5 için özel bir oyun konusunda (Muhtemelen Final Fantasy serisiyle ilgili) gösterim yapacakları beyanlar arasındaydı. SONY çok rastgele ilerliyor. Umalım ki yanlış bir kareye basıp, aniden tüm yasamaları yerin dibini kesintisiz hızla boylamasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 3 Haziran 2021; 12:55:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puhahahahhaha bu da gitti fanatikler için çok sıkıntılı dönem muhtemelen buralara girmek istemiyorlar şu an zuhahahahh
  • Puahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahha
  • @Insomniac_Games Surprise Horizon Forbidden West Oyunu Ertelenebilir 

  • PS5 sahibi fanboyların gözleri yaşlı, ben ise ps4 promla keyfime bakıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yoo, hiç yaşlı değil. Tv standının altında bulunması yetiyor.. İsterse oyun olmasın. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mütercim Bey

    @Insomniac_Games Surprise  

    Sen bu haberden bunu anlıyorsan vay haline


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi alıştılar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Insomniac_Games


    Engelleyince kendini bir şey sanma PS Fanboy seni. Horizon Forbidden West Oyunu Ertelenebilir 


    Ne söylesen anında batıyor ya ona üzülüyorum. Daha geçen 2021 GOTY olur diyordun 2022'ye kaldı bu da. Horizon Forbidden West Oyunu Ertelenebilir 

  • Bu fanatikler olmasa nasıl eğleneceğiz hahahahhahahhahahahhahaga
  • zuhahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahha
  • Açıkçası ps4 prom vardı. Ps5 aldım ertelenme olasılığı gayet normal. Pandemi var farkındaysanız. Daha erken çıkmasın ki Cyberpunk 2077 vakası olmasın. Böyle bir vaka daha yaşamak istemiyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Insomniac_Games

    Sen bu haberden bunu anlıyorsan vay haline


    Şu "" Hulst: "Bu yıl sonu Horizon Forbidden West'i yayınlamak istiyoruz. Ancak bu henüz kesin değil ve bunu size mümkün olan en kısa sürede teyit etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz” ifadelerini kullandı. "" hazırlıklı olun ya gösterdiklerimizi yetiştiremeyeceğiz downgrade gelecek , ya köle gibi işçi çalıştırıcaz yetiştirmek için ya da erteleyeceğiz demenin nazik hali. Gitti senin bu sene GOTY'ın göz yaşlarını bir şişede biriktir PS5'ini onla cilalarsın. AAAa bir dakika 2. GOTY'ın vardı Ratchet and Clank doğru. Aynen kardeşim 3D platformer oyunu GOTY olacak. Biriktirdiğin göz yaşlarını buz dolabına koy soğuk soğuk içersin seçilmeyince üstüne. Fan olmanın sonucu budur. Şirket bir şey yapmaz sen onların yerine cevap verirsin ama şirket geri basınca ortada kalırsın fan dostum. ( Not : Xbox'ım yok, PC'm patates 4 gb ram 'ı olan sadece internete girmek için kullanılanlardan. Geçen jenerasyonun en sevdiğim oyunu açık ara GOW oldu ama gidip de Sony çalışanı gibi onların yerine konuşmuyorum eğlenceme bakıyorum. İmkanları varsa androide çıkarsınlar oyunlarını seyehat ederken oynarız nedir yani eğlendikten sonra. )




  • Ne koymuş bunlara benim Goty tahminlerim, biliyorum içinize oturuyor her sene Playstation başyapıtlarının yılın oyunu ödüllerini süpürmesi. Siz daha çok ağlayacaksınız xboylar, Yeni God of War da yılın oyunu olacak, Horizon Forbidden West te yılın oyunu olacak. Sony Spider Man 2 yi çıkarsın, Last of Us 3 ü de çıkarsın onlarda olacak merak etmeyin. Siz anca muz toplarsınız ,en son AAA exclusive oyunu Eylül 2019 da çıkan o rezil konsolunuzda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 3 Haziran 2021; 20:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOTY 2022

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kendi konsollarında tek bir tane 1. parti exclusive oyun oynamamışlar, buraya acaba oyun ertelenir mi diye gelip, PlayStation sahipleri ile dalga geçiyorlar.

    Ratchet & Clank ile 6. exc oyunu oynayacak bu ay PS5 sahipleri, adamların sevindiği şeye bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mütercim Bey kullanıcısına yanıt

    Doğru diyor GOTY olacak. Diğer taraf aday bile çıkaramaz. Kalite olarak yanına bile yaklaşamaz. Her oyunu GOTY kalitesinde. Microsoft’a kızsana niye kalitesiz oyunları millete sunuyorsunuz diye. Microsoft’un yaptığı aşağılama değil mi? Buna mı layıksınız yani? Kaliteli oyun talep etsene. Sony’nin oyunlarının yanında Microsoft’unkiler indie oyun gibi kalıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Kardeşim olayı anlamadığınız yorumlara atlamayın hemen. Bunların her konuda PS Fanboyculuğu yapmalarına takılıyorum. Yoksa tabii ki kaliteli oyunlar. GOTY olma ihtimali de yüksek.


    Microsoft'un şu an beni tek ilgilendirdiği nokta Bethesda'yı alması, yoksa umrumda olmazdı. Siz niye birden sanki Xbox Fanboyculuğu yapıyor muşum gibi atlıyorsunuz onu çözemedim.



    @Insomniac_Games Alıntı yap da yaz ya böyle olmuyor. Horizon Forbidden West Oyunu Ertelenebilir  Üstteki yorumu oku kardeşim sen de. Senin aşırı fanatik olmana takılıyorum yoksa bir derdim yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 3 Haziran 2021; 21:51:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.