Şimdi Ara

PS5 Satışları 7.8 Milyonu Aştı, PS4 Satışları ise 115.9 Milyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony, 31 Mart 2021'de sona eren 2020 mali yılının sonuçlarını açıkladı.

    PlayStation 5 satışları 7.8 milyonu ve PlayStation 4 satışları 115.9 milyonu geride bıraktı.
     
    Sony'nin 31 Mart 2021 itibarıyla PlayStation 5 satışlarındaki beklentisi 7.6 milyondu ve bu beklentisini 200 bin adet aşmayı başardı. 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 tarihlerini arasını kapsayan 2020 mali yılının dördüncü çeyreğinde 3.3 milyon PlayStation 5 ve 1 milyon PlayStation 4 satıldı.
     
    31 Mart 2021 itibarıyla, PlayStation Plus abone sayısı 47.6 milyona ulaştı. Bir önceki mali yılın aynı periyodunda bu sayı 41.5 milyondu.
     
    2020 mali yılının dördüncü çeyreğinde 61.4 milyon PlayStation 5 ve PlayStation 4 oyunu satıldı. (Bir önceki mali yılın aynı periyoduna kıyasla 3.9 milyon daha az). 61.4 milyonun 7.9 milyonu birinci parti oyunlara ait. (Bir önceki mali yılın aynı periyoduna kıyasla 1.3 milyon daha az). Oyun satışlarının %79'u dijital. (Bir önceki mali yılın aynı periyodunda %68 idi).








  • Bu kez satışlarda Xboseries'in zorlayacağı iddiası vardı Sony'i nesil başlamadan, Q1 dolmadan bitti o hayaller fark her dakika artıyor. Xbone döneminden zerre farkı yok başlangıç periyodunda. Oyun olarak zaten yan yana getiren kalmadı artık, en son Eylül 2020 de MS oyunu çıktı, Xboseries çıkışında ise konsolu alanlar çıkış oyunu olmadan aldılar, GP ne verirse artık. Kasıma kadar Infinite'in yetişip yetişmeyeceğini MS dahi bilmiyor. Eğer olur da bir Exclusive daha bu döneme sığdırırlarsa 2021'de belirlenir jenerasyonu kimin alıp götüreceği.

    Global pandemi ve fabrika üretim sorunlarına rağmen PS5, tek rakibi PS4'ün rekorlarını geride bırakıyor. Böylece Vgchartz verilerinin doğruluğu kanıtlandığı gibi bu jenerasyonun da PS4 ve Xbone döneminden zerre farkı olmadığı kesinleşti.


    Returnal, Ratchet & Clank, Hazirandaki konferansta bir kaç Exclusive duyurusu, üçüncü parti oyun anlaşmalarının devamı, yaz sonuna kadar kalmaz aradaki farkı daha hızlı açar. Q1 bitmeden bu kadar olmasını beklemiyordu kimse.

  • Sony karlligini ilan etti büyük bı marka ve oyunları muhteşem.Nintendo gibi bu kalitesini hep devam ettirir umarım.Ps5in ps4 u gecicegini düşünüyorum yıllar sonra.
  • Chief-Turk kullanıcısına yanıt

    2020 yılı karı 25 milyar dolar, Nintendo ve MS toplamı yine bir Sony etmiyor. Mesajlarınızdan önce biraz araştırma yapsanız her şey ortada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 28 Nisan 2021; 10:0:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu rakama ulaşılmasında yerli müritlerimizin de payı var tebrik etmek lazım. O capsler olmasa görürdüm ben sonyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 28 Nisan 2021; 10:27:45 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sony nin başarısını yazılan yorumlara capslare bağlamak nasıl bir düşünce.Bunu yazarken yarım saat düşündüğüne eminim.Cunku Sony nin satmasinin nedeni gayet belli ve bu haberde bile çamur atmak için bu yorumu yazdığına eminim .Bu satışların 2 milyonunu da Türkiye'de satıldığını söylemekte ayrı bi komiklik.Konsolu 1000 dolara alıyoruz diğer ülkelerde 500 birime alınabiliyor düşünün ki 500 TL'ye konsol alıyorsunuz.1000dolara 2 milyon satmasını düşünmekte baya iyi argüman tebrikler
  • Stok sorunu olan bir urun nasil satis rekoru kiriyor?Korono pandemisiyle birlikte insanlarin dusunce sekli iyi kirdilar.Bundan sonra her turlu palavrayi gercekmis gibi yutturmaya daha cok calisacaklardir her alanda.
  • Chief-Turk kullanıcısına yanıt

    Kar konusunda dediğiniz doğru, toplam gelir söylediğim rakam. Sonuç olarak Xbox ve Nintendo'nun oyun bölümlerinin toplam gelirinden daha fazla gelir elde etmişler.


    Asıl bomba soru bence şu, MS geympesten ne kadar kar elde ediyor, yaptığı satışların ne kadarı kar olarak kalıyor?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 28 Nisan 2021; 11:14:4 >
  • Mining dönemine denk geldiği için mecburen insanların konsola yönelmeside bir nebze satışları artırmıştır. Eğerki üretim sıkıntısı olmasa bu rakamların çok üzerinde satışlara ulaşabilirlerdi hem fiyatlar düşecek kampanyalar gelecekti malesef ülke olarak en kötü etkilenen kesim biz olduk bu durumdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolu alak desek, konsol yok. Nerde nasıl sattılar bu konsolları?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.