Şimdi Ara

God of War'un Yaratıcısı, Sony'nin Xbox Game Pass'e Kontra Vuruşu Yapmaya Hazırlandığını Söylüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony, Xbox Game Pass benzeri bir servis üzerinde çalışıyor olabilir.
     
    God of War ve Twisted Metal'ın yaratıcısı David Jaffe, Sony'nin Xbox Game Pass'e kontra vuruşu yapacak bir proje geliştirdiğini iddia etti. David Jaffe bu bilgiyi PlayStation ekiplerindeki birden fazla kaynağından aldığını belirtiyor.
     
    Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan da Xbox Game Pass tarzı bir servisin gelebileceğini işaret etmişti.

    Jim Ryan Kasım 2020'de Rus haber ajansı TASS ile gerçekleştirdiği röportajda, "Microsoft'un Xbox Game Pass'ine nasıl cevap vereceksiniz?" sorusuna, bununla ilgili haberlerin geleceğini fakat onun bugün olmadığını ifade etmişti.
     
    Sony şu anda PlayStation Now'a sahip. Başlangıçta streaming servisi olarak piyasaya sunulan PlayStation Now artık pek çok oyunu indirerek de oynamayı destekliyor. Geçtiğimiz Nisan ayı itibarıyla 2.2 milyondan fazla aboneye sahip PlayStation Now sınırlı sayıda bölgede ulaşılabilir durumda.








  • Dünyanın en büyük üçüncü şirketi isterse siler atar Sony'i, kime ne anlatıyorsunuz siz? Hala Goty moty diye sayıklıyorsunuz ancak söylediğiniz ve aksi olarak sunduğunuz tüm argümanlar geçmişe ya da kısa vadeli geleceğe ait, uzun vadeli bakmayı denemelisiniz. Bu sefer binayı sağlam temeller üzerine inşa ederek geliyor Microsoft. Microsoft uzun vadeli düşünen bir şirket, uzun vadede piyasayı domine etmesine yarayacak sistemleri kurup o alanlara yatırım yapıyor. Örneğin Game Pass ve Cloud Gaming gibi. Oyun sektörünün geleceği de çok büyük olduğundan Microsoft'un bu sektörden çıkma şansı yok, inanılmaz bir ivme ile büyüyerek gelecekler. Bethesda'nın bir başlangıç olduğunu kendileri de belirtti, daha birçok şirketi bünyelerine katacaklar sektörü domine edebilmek adına.


    Microsoft'un aksine Sony'nin elinde ne böyle bir teknik güç ne de ekonomik güç var ki bunlara alternatif sunsun. Elindeki en büyük ekonomik gücü oyun sektörü ki onun da ana kaynağını kendi geliştirip sattığı oyunlar ve konsolunun mağazasında sattığı oyunlar oluşturuyor. Sony'nin Microsoft gibi Game Pass bazlı sistemi desteklemesi, bu gelire kısa vadede çok ciddi ket vuracağından (oluşturacağı servisin rayına oturması orta vadeyi bulur) Sony kendi kendine sıkmış olur. İmkanı yok ilk günden kendi özel oyunlarını sunduğu bir sistem sunamaz piyasaya, yapabileceği en büyük iş PS Now olur ki o da şu an ki içeriğiyle Game Pass Ultimate'e oranla çok zayıf bir içerik barındırıyor.


    Oyun görmekten bahsetmişsiniz, o da zamanla olacak. Microsoft'un yaptığı yatırımların karşılığı 2 yıl içinde belirgin bir şekilde görülmeye başlanacaktır, sonuçta adamlar oyunu tak diye yaratmıyorlar bir geliştirme süreci var. Burada anlattığım çoğu şey nesnel ekonomik gerçekliklere dayanıyor.


    Gerçi bunları size anlatmak anlamsız. Sony çok büyük, dışarıdan gelen hain hamlelerin hepsini alt edecek kahraman Sony falan demek gerekiyor sizin tatmin olmanız için. Bence size ıslak rüyalarınız ile mutluluklar  

  • açıkçası god of war gibi büyük markaları ilk günden bu sisteme koysalar bile (ki koymayacaklarını hepimiz biliyoruz) sony türkiye sağolsun bu sistemin türkiye fiyatının xbox gamepass gibi 30-40 lira civarlarında olmayacağı kesin.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • buyuk ihtimal geriye uyumluluk ile beraber kitapligini bugune kadar ps plusta verilen tum bedava oyunlar oluşturacak oyle artarak gidecek vr oyunlar kalici olacak bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende eminim kendi oyunlarını çıktığı gibi koymayacaklarına .Mc kadar oyunu toplayacak sermayeleri de yok.Bekleyip göreceğiz.Belki farklı formul düşünmüşlerdir.Mc game pass'i getirmese Sony hayatta böyle kımıldamazdı.Çok büyük yatırım yapılmadığı müddetçe kimsenin Xbox game pass'i alt edebileceğini düşünmüyorum.Bir Ubi+ kaldı eksik olan onada görümeler de sürüyormuş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sony yapar yapmasına ama Xbox Gamepass gibi TR'de ucuz olacağını hiç sanmıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kontra vuruş diye PS Now'un tüm bölgelere açılmasını kast ediyorsa o iş yaş, oradan ekmek çıkmaz Sony'e. PS Now şu an ki içeriği ile çok zayıf bir platform, PS3 özel oyunlarını bile konsola indirip oynayamıyoruz. Sony'nin daha radikal, etkili bir oyun havuzu sunması lazım oyunculara. Sonuçta MS Game Pass'e ilk günden tüm Bethesda oyunlarını, MS oyunlarını eklemeyi vaat ediyor. Üstüne bunun EA Play'i, diğer 3rd party anlaşmaları derken, işi zor Sony'nin.

  • Rekabet olması güzel bu olay biz oyunculara yarar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapsın yapsın rekabet her zaman iyidir asla bir tarafın geride kalmasını istemiyorum. Güzel şeyleri her zaman alkışlarız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ucuz olmazsa anlamı olmaz
  • Rekabetin gözünü seveyim.

  • Yemez. Microsoft bu işe ne kaynaklar ayırdı ne lobiler yaptı ne ar-ge'ler yaptı ne paralar harcadı ne yatırımlar yaptı.


    Bu derece işleyen bir GamePass sistemi öyle çay demler gibi yapılamaz. Sony bazı şeyleri ha deyince halledebileceğini sanıyor galiba. Güçlü olduğu yerden gitsin. Yoksa ne exc oyun tarafını ne pass sistemini tam yapabilecek kontra yapayım derken aparkatı yiyecek Microsoft'tan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox daki Ea play 65₺ iken sony 169_ den satıyor hele ki gamepass türevi bi sey ucuz olmaz ki Ps Now tum dünyaya açılsa dahi ilgimi çekmiyor içindeki oyunlar yeni nesil sürüm desteklemiyor Ps5 sahibi olarak ps4 sürümü ne yapayim ben once Ps now daki o durum bi duzeltilsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 10 Nisan 2021; 1:25:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ps plus a eski oyunlarda olsa artık satılmayan oyunlar gelmeli diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 10 Nisan 2021; 1:31:34 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rekabet her zaman iyidir diye diye canımız çıktı.

    büyük ihtimal PS now sadece indirilebilir bir sistem olarak hayatına devam edecektir. Ha mevcut ülkelerde Stream devam eder bizde indirilebilir olsun yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şey olsa bile aylık 10 -15 liraya gelme ihtimali sıfır ( game pass 36 abonelik). Türkiyede 100 -150 civarı olur. Ayrıca Sony’nin bu işe ciddi bir kaynak ayırabileceğini sanmıyorum Microsoft dünyanın en büyük ilk 2 şirketinden biri ve oyun sektörüne para yatırmada çok agresif P. Spencer abimiz sağolsun
  • Bakın EA bile yeni oyunlarını İlk günden EA Play proya koyuyor ama fiyatı el yakıyor

    Kimse değerli oyunlarını İlk günden böyle sistemlere hele ki ucuzsa bırakmaz

    PSNow kullanmadan içerik eksik demek komik 700den fazla oyun var

    Haberi yazan bile ps nowda oyunlar indiriliyor yazmış hala haberi okumadan stream ediliyor PS3 oyunları indirilmiyor yazılmış taa 2013te adamlar açıklamasını yaptı işlemci uymuyor port çok zor diye ps5 çıkmış hâlâ aynı terane


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port etsinler o zaman PS3 oyunlarını, işleri ne? Rakibi MS bunu yapabiliyorsa Sony'de isterse paşa paşa yapar ama kendisine tapan kullanıcı kitlesi yüzünden yapmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 10 Nisan 2021; 11:16:33 >
  • Sony şu an çok sessiz, artik atilim yapmalari gerek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin kontra vuruşu ancak kendi kullanıcılarına gelir.PS1'den beri PS sever kullanır biriyim.PS'nin oyuncu lehine ucuz birşey sunduğunu ömrümde görmedim.Gören varsa söylesin.Bu dedikodulara gerçekleşmeden hiçbir şekilde inanmam.Kaldı ki başımızda Sony tr gibi bir bela varken,Tr deki oyuncuların yüzü Ps den yana asla gülmez bunların açgözlülüğü yüzünden.Ne olsa faiş fiyattan dayatmaya bayılır bu Sony Tr.Bu nesilde 5,6 özel oyun hariç ps platformuna de hiçbir oyunu almayacağım tüm oyunlar ı pc ya da xbox platformlarına alacağım nasipse.Gamepassde pc den oyun oynuyorum,üstüne xboxdan devam ediyorum buluta kayıtla sorunsuz oyuna devam edip geçiyorsun.Ps nin o yazılım seviyesine çıkması için 40 fırın ekmek yemesi lazım.2adım doğrulamada bile sorunlu sistemleri.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 10 Nisan 2021; 12:5:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.