Şimdi Ara

Resident Evil 7 Hâlâ Her Yıl Bir Milyondan Fazla Satıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Resident Evil 7 Biohazard birinci şahıs kamera açısına geçiş yaparak seride büyük bir değişikliğe gitmişti ve Ocak 2017'de çıkış yapan oyun hâlâ iyi satmayı sürdürüyor.

    GamesIndustry.biz'e konuşan Capcom pazarlama yöneticisi Antoine Molant, kaliteli bir ürünün uzun yıllarca satmaya devam ettiğini ifade etti ve Resident Evil 7 Biohazard'ın çıkışından dört yıl geçmesine rağmen oyunun her yıl dünya genelinde bir milyondan fazla sattığını belirtti.
     
    31 Aralık 2020 itibarıyla oyunun satış miktarı 8.5 milyondaydı.
     
    Resident Evil 7 Biohazard'daki olaylardan birkaç yıl sonrasında geçecek Resident Evil Village 7 Mayıs'ta çıkış yapacak. Capcom, Resident Evil Village'ın kalite ve satışlar açısından serinin şimdiye kadar başarılı oyun olmasını hedefliyor.








  • Güzel çünkü, tamam bir kesime 'seriye hakaret bir yapım' gibi geliyor FPS oluşundan ötürü ama RE6, RE:ORC çöplerinden sonra efsane niteliğinde kaldı :)
  • RE 7 tarzında kaliteli oyun sayısı çok az. Bu yüzden çok satması normal.


    RE 4'ten sonra serinin en iyi oyunuydu RE7. Oynarken epey korkmuştum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 24 Mart 2021; 21:25:53 >
  • Re6'ya çöp demek çöp'e hakaret olur. Çöp geri dönüştürülerek bir faydası oluyor en azından re6'nın hiç bir faydası yok. Re5 de hakeza hatta revelations 2.

    Fan kitlelerine bakmayın siz onlara kalsa remake olmayan ilk çıkan re1'i 100 farklı varyasyonda numaralandırarak çıkarın oynarlar. re7 gayette güzel bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JourneyToTheWest

    Re6'ya çöp demek çöp'e hakaret olur. Çöp geri dönüştürülerek bir faydası oluyor en azından re6'nın hiç bir faydası yok. Re5 de hakeza hatta revelations 2.

    Fan kitlelerine bakmayın siz onlara kalsa remake olmayan ilk çıkan re1'i 100 farklı varyasyonda numaralandırarak çıkarın oynarlar. re7 gayette güzel bir oyun.

    RE5'i orijinal aldım. Ancak yine de oynayamıyorum. Steam'den girerken hata veriyor.


    12 sene geçti şu oyunu oynayamadım gitti. Her oyun açılıyor bu açılmıyor yıllardır.

  • Re7 yi orijinal çizgisinden uzakta olduğu için yarıda bırakıp silmiştim. Zevk alamadım ben :(

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • re 5 güzeldir beni seriye başlatan oyun abartılan 4de ne buluyorsunuz anlamıyorum 5i tercih ederim 4e.re 7 bence çok güzel bir oyun hak ediyor .6nın çok satması güzelliğinden değil coop olayı yüzünden olabilir diye tahmin ediyorum bildiğim kadarıyla 6da çok satmıştı.
  • "Capcom, kaliteli bir ürünün uzun yıllarca satmaya devam ettiğini belirtti."

    Ha şunu bileydiniz oyun pazarlamacıları.
  • Hadi canım! Ne diyorsun!? Tabi ki sağlam senaryolu ve başarılı bir oynanışa sahip oyunlar her zaman satacak. Şunu neden her seferinde yeniden anlamanız gerekiyor. EA Fallen Order'la ayıktı tekrar, bunlar bir ara saçmalıyordu sonra döndüler Monster Hunter, DMC5 ile vs; sıra Ubisoft'a şu live-service leşliğiyle kaplı oyunları bıraktırma zamanında. Adamların dümdüz ilerlediğin oyunu yok kaç senedir; illa basacak açık dünya oyununu bir sürü incik cıncık ve ''time-saver'' ya da kozmetikler için ''oyun içi para'' ile. SE de The Avengers'ta ağzının payını almamış ki Outriders ile de bir tekme yemek istiyor oyunculardan, kendileri bilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ornitorenk_Perry -- 25 Mart 2021; 2:18:7 >
  • PSVR da bambaşka boyuttaydı. Daha sonra normal versiyonu oynadım. Vr da ki etkinin çeyreği değildi. PSVR II'nin çıkışı ile REVIII de vr desteği gelir umarım.

  • 60 dolarlık oyun ama açık dünya olmadığı için kısa sürer diye insanlar ilk başta almaktan çekiniyor. Sonra fiyatı düştükçe oyun zaten güzel olduğu için satmaya devam ediyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.