Şimdi Ara

PS5 Yeni Nesil VR Sisteminin Kontrolcüleri Tanıtıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Sony Interactive Entertainment, PlayStation 5 için yeni nesil sanal gerçeklik sistemi üzerinde çalışıyor ve cihazın kontrolcüleri bugün tanıtıldı.

    Oyuncuların oyun sırasında ellerini herhangi bir kısıtlama olmadan özgürce hareket ettirebilmesi, ergonomi ve geliştiricilerin eşsiz oyun deneyimleri oluşturabilmesi adına küre şeklinde bir tasarıma sahip.
     
    DualSense kontrolcüsünde gördüğümüz dokunsal geribildirim ve uyarlanabilir tetikler özelliklerini içerecek. Bunların yanı sıra parmakla dokunmayı algılama destekleyecek ve takibini PlayStation kamera yerine kask yapacak. Tuşlar ise sol kontrolcüde analog, üçgen, kare, L1, L2 ve yarat; sağ kontrolcüde analog, çarpı, yuvarlak, R1, R2 ve ayarlar.
     
    Yakında geliştiricilere prototipleri gönderilecek.

    PlayStation 5 yeni nesil sanal gerçeklik sisteminin 2022'den önce çıkması planlanmıyor.
     
     
     
     








  • Güzel dizayn yapmis sony.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 18 Mart 2021; 17:45:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar beni de en sonunda pislik bir fanboy yaptıracaklar, yemin ederim. Son Hitman oyununu da PSVR'a özel almışlar. Olm sizin şu leş konsolunuzu almak istemeyenler var, yemin ederim gına geldi. Sırf bu yüzden tüm içtenliğimle ve kalbimle Microsoft'un VR'a el atmasını istiyorum. İçim kesin rahat, yapacakları tüm oyunlar PC'de tüm başlıklar için oynanır halde olur. Ayrıca WMR başlıklarını poposuna takmayan geliştiriciler de nasibini almış olur. Seve seve WMR'lara uygun hale de getirirler ondan sonra. Bak ben bunu bir Oculus kullanıcısı olarak söylüyorum. Sadece Sony değil, Oculus mağazına özel oyun yapan Oculus için de aynı küfürlerim geçerlidir. Olm ben niye özellikle senin mağazandan oyun alıyorum? Niye ekstra seçenecek sunmuyorsun? Ne yerel fiyatlandırma var ne bir şey. Basmış 3 saatlik oyunu $30 istiyor şerefsiz. Sisteme verdiğim paraya takılmıyorum ama 3 saatlik şeye $30 nedir birader...


    Bu yüzden Steam ve Microsoft all the way. Tüketicinin lehine iş yapmayan herkesin batması ve yerleri yalaması dileğiyle...





  • Güzel tasarım oculus touch 2 gibi elleri de koruyor bu sayede bir çok kez sakatlanmaktan kurtuldum kılıç savururken duvara vurduğum için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 18 Mart 2021; 23:37:36 >
  • Oculus Touch kontrolleri çok beğeniyordum. Sony burada benzer bir dizayna gitmiş. PSVR 2, Astro Bot Rescue Mission 2 ile çıkarsa ilk günden alırım.

  • güzel görünüyor. PS VR 1 in en büyük sorunu çözünürlük çok düşüktü. İnşallah o da giderilir. 

  • Pc destekli olur umarım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Parmakla dokunmayı algılama" ?
    90larda Yargıç Dredd filmindeki artık sanal .....yoruz muhabbetindeki olay aklıma geldi.Bunun o sektöre uyarlanmış hali ile hayaller aleminin kapıları sonuna kadar açılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.