Şimdi Ara

Skyrim'in Xbox Game Pass Versiyonu Mod Destekliyor Fakat Sınırlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition geçtiğimizde günlerde PC'de Xbox Game Pass'e eklendi. Mod topluluğu en güçlü oyunlardan biri olan Skyrim'in Xbox Game Pass versiyonu mod kullanımına imkan sağlıyor ancak bazı sınırlamalar var.
     
    Skyrim'in Xbox Game Pass versiyonu, Steam versiyonuna göre farklı bir exe dosyasına sahip ve bu exe dosyası, Skyrim Script Extender (SKSE) ile uyumlu değil. Bu yüzden birçok popüler mod çalışmıyor. SKSE web sayfasında "SKSE, Skyrim'in Windows Store sürümünü desteklemez. Windows Store uygulamaları, konsollara benzer bir şekilde kilitlidir ve SKSE'nin çalışması için gerekli olan API'lere izin vermez." diye belirtilmiş.
     
    Bu nedenle SkyUI veya Legacy of the Dragonborn gibi modlar kullanılabilir değil. Yine de SKSE gerektirmeyen pek çok iyi mod mevcut. Alternate Start—Live Another Life, A Quality World Map, Inigo ve The Forgotten City gibi modlar dahil. Bethesda.net üzerinden göz atabilirsiniz.








  • bunu çözmeleri gerek,bethesda oyunlarını çogu kişi modlar için oynuyor,aldılar oyunları bari şu modlama işinide halletseler
  • Gerçekten şu oyun dosyalarına erişemememe olayını çözmeleri lazım Türkçe yama yapmak istiyoruz yapamıyoruz modlamak istiyoruz modlayamıyoruz kötü bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.