Şimdi Ara

Xbox Mart 2021 Güncellemesi Detaylandırıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox Series ve Xbox One konsolları için yeni sistem yazılımı güncellemesi yakında yayınlanacak ve Microsoft güncellemenin detaylarını paylaştı.
     
    Yeni Xbox kablosuz mikrofonlu kulaklığın çıkışıyla birlikte Xbox Aksesuarları uygulaması Xbox Series, Xbox One ve Windows 10 cihazlarında güncellenecek ve kullanıcıların ekolayzer, bas güçlendirici ve otomatik ses kapatma hassasiyeti gibi ayarlarla oynayarak ses deneyimini özelleştirmelerine olanak sağlayacak.
     
     
     
    Xbox Series geriye uyumluluk sisteminde desteklenen oyunlarda Auto HDR ve FPS Boost özelliklerini açıp kapatmak artık oyunu yönet sekmesinde uyumluluk ayarlarından yapılabilecek. FPS Boost özelliği şimdilik sadece Far Cry 4, New Super Lucky's Tale, Sniper Elite 4, UFC 4 ve Watch Dogs 2'yi destekliyor.
     
     
    Abonelik yönetimi Xbox konsollarına geliyor. Böylece kullanıcılar son ödeme, bir sonraki ödeme, bitiş tarihi ve daha pek çok önemli plan bilgilerini kolayca görebilecek. Oyunlarım ve uygulamalarımda yönet ekranlarındaki yükleme performansı iyileştirilecek. Ayrıca başarımlar mobildeki Xbox uygulamasına geri dönüyor.
     
    Daha fazla detaya Xbox Wire üzerinden göz atabilirsiniz.








  • One serisinde kablosuz (Bluetooth değil) kulaklık çalışıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.