Şimdi Ara

Monster Hunter Rise PC'ye 2022'de Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Monster Hunter Rise'ın PC versiyonu resmi olarak doğrulandı.

    IGN Japonya ile röportaj gerçekleştiren Monster Hunter Rise yapımcısı Ryozo Tsujimoto, oyunun 2022'de PC'ye geleceğini doğruladı.

    "Monster Hunter Rise'ın PC versiyonuna yönelik çok sayıda istek aldık, özellikle Batıdaki oyunculardan ve PC için geliştirmeye karar verdik. 2022'nin başlarında çıkarmayı planlıyoruz. Hâlâ geliştirme aşamasında ve doğru zaman geldiğinde daha fazla bilgi paylaşmak istiyoruz"
     
    Oyunun resmi sitesine de Steam logosu eklendi.
     
    Monster Hunter Rise ilk olarak Switch için 26 Mart 2021'de çıkacak.

    Monster Hunter Rise, eşsiz kültürü ve yenilikçi av teknolojileriyle ziyaretçileri kendine çeken dağ bölgesi Kamura Village'da geçecek. Wirebug adlı grappling hook gibi yeni oynanış mekanikleri, üstüne binip sürebileceğiniz köpek yoldaş Palamute'lar ve avlanabilir yeni canavarlar ile birlikte Rise seriye çeşitli yenilikler getirecek. Tek başınıza veya en fazla dört kişiye kadar local veya online co-op olarak ava çıkabileceksiniz.








  • PS'a yok mu hahahahahah.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • hayret beklemiyordum
  • Monster hunter world oynadığım en iyi oyunlar dan birisi 620 saat oynadım mh rise deli gibi bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 26 Şubat 2021; 12:43:7 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JackTim

    PS'a yok mu hahahahahah.


    Nintendo ile anlaşmalarında sadece pc'ye çıkma şartı içerebilir. Şayet öyleyse aynısı Resident Evil Outrage içinde geçerli olabilir.
  • Yeme bizi Tsujimoto Monster Hunter Rise PC'ye 2022'de Gelecek Capcom'un hacklenmesinden bütün planlar ortaya çıkınca böyle bahane bulmuşlar Rise için. Yine de iyi World baya iyiydi ve Rise güzel bir ara oyun olabilir. Ana oyun ise sanmam...

  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: JackTim

    PS'a yok mu hahahahahah.</blockquote>

    Nintendo ile anlaşmalarında sadece pc'ye çıkma şartı içerebilir. Şayet öyleyse aynısı Resident Evil Outrage içinde geçerli olabilir.


    Nintendo ile yaptıkları tek anlaşma oyunun önce switche gelmesi. Pc'ye zaten 2022 diyor bakarsanız. Capcom bu şaşırtmıyor tüm oyunlarını tüm platformlara çıkaran, para öncellikli bir firma.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hudson51

    Yeme bizi Tsujimoto <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/lol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Capcom'un hacklenmesinden bütün planlar ortaya çıkınca böyle bahane bulmuşlar Rise için. Yine de iyi World baya iyiydi ve Rise güzel bir ara oyun olabilir. Ana oyun ise sanmam...


    Aslında seriyi takip edersek Rise, bir önceki mh4 ultimate den sonra gelen asıl oyun, world ise ara oyun. Kendileri bile bunu açık açık söyledi.
  • o arada mhw e grafik güncellemesi gelse güzel olurdu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi ise World de ortaya çıkan iş bir ara oyunun çok ötesinde ve Rise'ın da Switch baz alınarak geliştirildiğini düşünürsek (tahmin sadece) World den aşağı ölçeğe sahip gibi gözüküyor. Yine de çıkınca göreceğiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.