Şimdi Ara

Black Ops Cold War Multiplayer ve Zombi Modu 25 Şubat - 4 Mart Tarihleri Arasında Oynaması Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War'un multiplayer ve zombi modlarının bir hafta boyunca ücretsiz oynanabileceğini duyurdu.

    25 Şubat TSİ 21:00'da başlayacak ve 4 Mart 21:00'da sona erecek.
     
    25 Şubat ayrıca Black Ops Cold War ikinci sezonunun başlangıç tarihi. Yeni zombi modu deneyimi Outbreak ikinci sezon ile birlikte geliyor ve ücretsiz hafta etkinliğinde de ulaşılabilir olacak.
     
    Outbreak, Ural Dağları'nda geçiyor ve yeni düşmanlar, takım görevleri, ödüller ve daha fazlasını sunacak. Zombi modunun şimdiye kadarki en geniş haritası ve keşfetmek için araçlar bulunacak.
     
    Ücretsiz hafta etkinliğinin multiplayer tarafında Apocalypse 24/7 oyun listesi Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination ve Hardpoint modlarını, ikinci sezonun yeni haritalarıyla birlikte içerecek. Oyuncular Team Deathmatch ile Domination'a ayrı oyun modları olarak da erişebilecek. Nuketown 24/7 oyun listesi, 40 oyunculu Fireteam modu, Gun Game, 3v3 Face Off oyun listesi ve 2v2 Gunfight Blueprints yer alacak.
     
    Tüm Black Ops Cold War ile Warzone oyuncuları için iki kat deneyim puanı ve iki kat silah deneyim puanı 25 Şubat TSİ 21:00'da başlayacak ve 72 saat sürecek. PlayStation kullanıcıları için bir gün öncesinde başlayacak.

    Outbreak fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan göz atabilirsiniz.




  • Bunda nasıl bilmiyorum ama geçen sene ki oyunda 3v3 modu çok eğlenceliydi
  • Oyun çok yavan. Doğru düzgün ne harita ne bir şey, hiçbir şey yok. Aklıma gelirse arada giriyorum. Zaten ping yüzünden de hardcore hariç oynayamıyorum. TTK daha düşük olmasına rağmen sanki MW'ye nazaran daha zor adam ölüyor standart modda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.