Şimdi Ara

It Takes Two Oynanış Fragmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Electronic Arts ve A Way Out geliştiricisi Hazelight, co-op macera platform oyunu It Takes Two için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
     
    It Takes Two 26 Mart 2021'de $39,99 / 280 TL fiyattan PlaySation 5, Xbox Series, PlaySation 4, Xbox One ve PC (Steam, Origin) için çıkacak.
     
    Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Fragmanın anlatıcısı Josef Fares.
     
     
    Ortak oyun için tasarlanan ve kendi türünde çığır açan platform macerası It Takes Two’da hayatınızın en çılgın macerasına çıkın. Remote Play Together / Friend's Pass ile bir arkadaşınızı ücretsiz oynamaya davet edin ve neşeli bir şekilde karışıklık yaratan çok çeşitli oynanış görevlerinin birlikte üstesinden gelin. Bir büyüyle oyuncak bebeklere dönüştürülen iki insan olan Cody ve May ile gergin bir ilişki yaşayarak oynayın. Birlikte her köşede bilinmez bir şeyin saklandığı fantastik bir dünyada sıkışıp kalıyorlar ve parçalanan ilişkilerini ister istemez kurtarmaları gerekiyor.

    Her yeni seviyede eşsiz ve bağlı karakter yeteneklerinde ustalaşın. Çok sayıda beklenmedik engellerde ve kahkaha dolu anlarda birbirinize yardım edin. Gangster sincapların tüylü kuyruklarını pataklayın, bir çift külodu uçurun, hareketli bir gece kulübünde DJ’lik yapın ve büyülü bir kar küresinde kızakla kayın. Anlatım ve oynanışın eşsiz mecazi bir deneyimle birbirine karıştığı, içten ve eğlenceli bir hikayeyi yaşayın.

    It Takes Two, ortak oyunda endüstrinin lideri olan ödüllü stüdyo Hazelight tarafından geliştirildi. Onlar sizi çılgın ve büyüleyici bir yolculuğa çıkarırken tek bir gerçek var: Birlikte daha iyiyiz.

    Tamamen ortak mükemmellik — Remote Play Together / Friend's Pass ile bir arkadaşınızı ücretsiz oynamaya davet edin ve tamamen iki kişi için tasarlanan heyecan verici macerayı yaşayın. Bölünmüş ekranlı oynanış ile yan yana veya çevrimiçi ortak oynama arasından seçim yapın ve ilerlemek için tek yolun birlikte çabalamak olduğu, sürekli değişen zorluklarla yüzleşin.

    Neşeli ve karışık oynanış — Çıldıran elektrikli süpürgelerden nazik aşk gurularına kadar karşınıza ne çıkacağınızı bilmeyeceksiniz. Kendi türünde çığır açan zorluklar ve her seviyede ustalaşılması gereken yeni karakter yetenekleriyle, interaktif hikayenin sınırlarını zorlayan oynanışın ve anlatımın mecazi birleşimini tecrübe edeceksiniz.

    İlişkilerin evrensel hikayesi — Karşılıklı geçinmenin ortaya çıkaracağı zorlukların dokunaklı ve içten hikayesini keşfedin! Farklılıklarının üstesinden gelmeleri için Cody ve May’e yardım edin. Tuhaf ve sevimli karakterlerden oluşan kadroyla tanışın. Güçlerinizi birleştirin ve birlikte maceraya çıkın!




  • Oyun gerçekte şahane görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Way Out'da kullandıkları mekaniği tekrar kullanmışlar. Ekranı ikiye bölme fikrinin suyunu çıkarmazlar inşallah.
  • Bu sefer finalde üzme bizi Josef Fares :)
  • Daha çıkmadan peşin konuşmak doğru değil ama hikaye ve sunum anlamında A Way Out ve Brothers tarzı bir oyun bekliyordum Josef abimizden ama kendisi farklı yoldan gitmeyi tercih etmiş. Bu konuda biraz hayal kırıklığına uğrasam da oyun muhteşem gözüküyor, belki bizi eski oyunları kadar etkilemeyecek ama çok eğlenceli bir coop deneyimi yaşatacağına eminim bakalım az kaldı çıkmasına (ayrıca şunu da belirtmek isterim bu tarz coop zorunluluğu olan bir oyunda friend pass ile oynamak muazzam bir şey hele hele bizim gibi ekonomisi kötü olan ülkelerde)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.