Şimdi Ara

MotoGP 21 Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Milestone ve Dorna Sports, MotoGP 21 oyununu duyurdu.

    22 Nisan 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam, Epic Games Store) için çıkacak.

    MotoGP 21 her zamankinden daha gerçekçi bir yarış deneyimi hedefliyor. Motordan düştükten sonra artık otomatik olarak pistin ortasına ışınlanmayacaksınız, onun yerine motora koşup binmeniz gerekecek. Fren ısısı önemli bir faktör olacak ve artık kural ihlali yaptığınızda uzun tur cezaları verilecek. Motor süspansiyon sistemi de revize edilmiş.
     
    Oyun, serinin mevcut özellikleri üzerine kurulu. Sürücüler için sinir ağı yapay zekası ANNA ve kariyer modu gibi. Kariyer modu daha stratejik yönetim unsurları içerecek. Personel ile ilgilenecek personel müdürü, araştırma puanlarını artırmak için baş mühendis ve motor gelişimi için veri analisti rollerinde kontrol sahibi olacaksınız.
     
    PlayStation 5 ve Xbox Series X'te dinamik 4K çözünürlük 60 kare hızında çalışacak ve hızlı yükleme süreleri ile iyileştirilmiş ışıklandırma sunacak. PlayStation 5 versiyonu DualSense kontrolcüsünün dokunsal geribildirim ve uyarlanabilir tetikler özelliklerinden faydalanacak.

    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




  • Çok iyi. Yok mu bir iki tane racing seven vatandaş yorum atsın :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben severim. Çoğunlukla Ride, Driveclub oynamışımdır. Artık daha motor ve sürüş dinamiklerinde daha fazla gerçekçilik arıyorum. Bu MotoGp2021 biraz daha umut verici görünüyor. Sterlin çok pahalı olmasa GpBikes alır modlarla takılırım. Asıl beklediğim oyun TrackDayR. İlgilenenlerin bir göz atmasını tavsiye ederim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: StarSCL

    Ben severim. Çoğunlukla Ride, Driveclub oynamışımdır. Artık daha motor ve sürüş dinamiklerinde daha fazla gerçekçilik arıyorum. Bu MotoGp2021 biraz daha umut verici görünüyor. Sterlin çok pahalı olmasa GpBikes alır modlarla takılırım. Asıl beklediğim oyun TrackDayR. İlgilenenlerin bir göz atmasını tavsiye ederim.


    Gerçek hayatta da ilginiz var mı motosiklete?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Var ama ciddi anlamda değil. Pandemiden dolayı da ertelemek zorunda kaldım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.