Şimdi Ara

Prince of Persia: The Sands of Time Remake Tekrar Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in çıkış tarihini ikinciye erteledi.

    Başta 21 Ocak 2021 olarak duyurulan çıkış tarihi sonradan 18 Mart 2021'e ertelenmişti ve bugün tekrar ertelendi. Yeni çıkış tarihi verilmedi.

    Ubisoft'un ertelemeyle ilgili yaptığı açıklama:
     
    "Eylül ayında Prince of Persia: The Sands of Time Remake'i duyurduğumuzdan beri, bu sevilen oyun serisi hakkında sizden çok sayıda geri bildirim aldık. Geliştirme ekiplerimizi mümkün olan en iyi oyun yapmaya yönlendiren, sizin tutkunuz ve desteğinizdir. Bununla birlikte, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in çıkışını daha sonraki bir tarihe ertelemeye karar verdik. Bu ilave geliştirme süresi, ekiplerimizin orijinaline sadık kalırken taze hissettiren bir yeniden yapım sunmasını sağlayacaktır." 
     
    Prince of Persia: The Sands of Time Remake PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store, Uplay) için geliştiriliyor ve PlayStation 5 ile Xbox Series'te geriye uyumluluk aracılığıyla oynanabilecek.








  • Artık yenisini yapın bir zahmet bu nedir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Remake olmayan remastered gibi birsey bu .bence çıkmaz bu oyun diğer remakelere bakıyorum gerçekten remake olduğunu görüyoruz ama bunun grafikleri günümüze uygun değil ha her ubisoft oyununu oynamadan eleştiren tayfadanda değilim ama bu oyun remake gibi hissetirmiyor
  • Oyun iğrenç gözüküyor komple iptal etseler isabet olur. Bu arada Ubisoft pandemi süreci boyunca yapımı devam eden bütün oyunlarını süresiz bir tarihe ertelemeye devam ediyor durumlar vahim gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2077 sonrası tek laf yok, Nö pröblem kanka, bekleriz adam et yeter :)
  • gamer-x kullanıcısına yanıt

    İnşallah bu kadar ertelemenin sebebi, büyük oranda değişecek olmasıdır. Mevcut hali kabul edilebilir gibi değil ortada RE2 ve FFVII remakeleri varken. Remake yaptığını iddia eden her firmanın dönüp bu oyunlara bakması ve öz eleştiri yapması lazım.

  • sonu beyond good and evil 2 gibi olmaz umarım
  • Ubisoft remeka diye bi yem attı oyunculara ama oyuncular yemedi bu remastered bile olmayan ucubeyi.
    Firma gelen grafik eleştirilerine yüzsüz yuzsuz bu oyunun tarzı dediler aynı Halo infinity dekilerin dediği gibi. Oyuncular yine yemeyince dünya disklike basılınca anladılar bu şekilde çıkarsa satmayacagini.

    Lan soruyorum densizler. Eğer resident evil 2 remake remake ise sen nesin yok sen remake isen RE 2 ne ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu haber iyi oldu işte, sağlam grafiklerle gelecektir bu sefer. Ubisoft bu kadar tepki gelmese o fragmandaki kötü sürümü yayınlayacaktı ama o kadar eleştirildi ki satışlarda gömüleceğini gördü artık. Yapmayın işte arkadaş bu oyunun kötü olduğunu başından beri biliyordunuz Avengers'ı herkes eleştirdi yazık etmeyin potansiyele servis sistemi saçmalığı uğruna dediler firma dinlemedi ve şuan acınacak halde, satışları büyük darbe yedi. Eskisi gibi nasılsa ismi satar kafasıyla kandıramazsınız kimseyi insanlar bilinçli artık birşeyleri iyi yapmak tercih değil para kazanmak istiyorsanız zorunluluk haline geldi. Bu oyunun da AC Origins'den hallice grafiklerde çıkması şart sen gene sanat yönetimini ayarlarsın, mekanikler de kendine has daha akrobatik ve salaş dövüş sistemiyle gelmesi gerekiyor eski oyunlar gibi tamamdır işte. İdeal Prince of Persia remake herkesin kafasında üç aşağı beş yukarı zaten aynı kimse kendi kişisel zevkine göre talep etmiyor olması gerekeni istiyor. Muhtemelen oyun baya geç çıkacak ve uzun ömürlü bir grafik stilini oturtup Warrior Within ve The Two Thrones'u da bu yoldan hazırlayacaklar. En büyük beklentim de favorim Warrior Within, açıkcası gerisini bu kadar fazla beklemiyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • önsiparis az geldi sanirim iptal edip daha iyi remake yapmalari gerek (bence)
    ikinisi bariz oyundaki karakterlerin etnik kökeni degismis bildigin :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu remake, bir "remake"e göre çok kötü duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.